×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Солатинът е патент на Cyvex Nutrition, USA и представлява протеинов изолат от генно-немодифицирани картофи. Той е важна добавка за понижаване на теглото. Солатинът потиска апетита и създава чувство на ситост. Помага за отделянето на голямо количество холецистокинин – хормон, който потиска апетита и има огромно значение за понижаване на теглото.

Солатинът забавя изпразването на стомах и създава усещане за ситост. Това може да ви предпази от преяждане и похапване между основните хранения.

Някои проучвания сочат, че контролирането на глада може да бъде много по-полезно за отслабването, отколкото други фактори. Храненето е най-важно за отслабването, но физическите упражнения и спорта са от първостепенно значение за поддържане на теглото.

Други проучвания сочат, че освобождаването на холецистокинина може да създаде усещането за ситост. Когато използвате солатин за подпомагане отделянето на холецистокинин, това може да намали приема на храна с 20%. Ако приемате 20% по-малко калории всеки ден, може да получите резултати дори по-бързо, отколкото очаквате.

Солатинът на Cyvex Nutrition не използва стимулиращи вещества, за да доведе до отслабване. Това означава, че приемате една по-безопасна добавка за отслабване. Тя е на растителна основа, което означава, че може да се приема и от вегетарианци.

Слабо вероятно е да получите странични ефекти от приема на солатин, поради липсата на стимуланти в него. Тъй като изпразването на стомаха отнема по-дълго време, в редки случаи се наблюдава леко гадене или чревен дискомфорт.

Солатин (SolaThin®) е:

  • Натурален продукт

  • Подпомага отделянето на холецистокинин, което намаляво приема на храна

  • Контролира дългосрочно апетита

  • Не е стимулант


Солатин (SolaThin®) е част от страхотната формула на Хербал Слим отслабване

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.