×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
ЮкаЮка е лековито растение, което вирее в  топлите и сухи райони на Централна и Северна Америка. В исторически план, според медицинския университет в Пенсилвания, много различни видове корен от юка са използвани с лечебни цели от индианците и първите заселници на Калифорния. Това растение има високо съдържание на сапонин, което обяснява факта, че се използва за изготвянето на разнообразни видове натурални шампоани и сапуни. Освен това, юка има много благоприятни за здравето свойства, които позволяват използването на билката за изготвяне на различни медикаменти. Коренът от юка съдържа ресвератрол. Това е естествен антиоксидант, който предпазва тялото от вредата на свободните радикали, които  пък могат да доведет до по-висок риск от сърдечно-съдови заболявания. Веднъж попаднал в стомаха, сапонинът, който се съдържа в билката, се прикрепя за холестерола и помага на организма да предотврати неговото усвояване. Когато се приема орално, коренът от юка помага за справянето със симптомите, свързвани с артрит, бурсит и подагра. Счита се, че сапонинът спира производството на определен тип химикал в тялото, който пречи на растежа на  хрущялите. Затова приемът на юка води до заздравяване на ставите. Коренът от юка притежава и противовъзпалителни свойства, които помагат за намаляване на подуванията и болките, свързани с гореизброените заболявания. Направените дотук научни изследвания действително сочат, че тази лековита билка представлява ефективно средство за борба с артрита. Ето основните ползи, които носи юка на човешкия организъм:
  • Образува защитен слой върху чревните стени.
  • Помага да се елиминират патогенните организми. Насърчава растежа на добрите бактерии.
  • Помага за справяне с някои чревни инфекции. Намалява възпалението и подуването.
  • Намалява стомашно-чревните разстройства.
  • Помага при колит и дивертикулит.
  • Премахна полепналите отпадъци от чревните стени.
  • Помага при запек и газове.
  • Облекчава спазми и болки в корема.
  • Намалява възпалението, подуването и сковаността на ставите.
  • Намалява вредния холестерол.
Ревита Ви препоръчва: Юка (стебло), 490 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.