×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Лют червен пиперНе е за вярване колко здравословен може да бъде лютият червен пипер, но славата му заслужено продължава да расте сред медици и привърженици на алтернативната медицина.  Може да направи всичко – от унищожаване на раковите клетки в простатата, белите дробове и панкреаса, до прекратяване на инфаркт в рамките на 30 секунди. Нека разгледаме някои от специфичните ползи от приема на лют червен пипер за здравето. Той засилва метаболзима,  има невероятно въздействие върху кръвоносната система, тъй като подхранва жизненоважни елементи в клетъчната структура на капилярите, вените, артериите и помага да се поддържа кръвното налягане в нормални равнища. Лютият червен пипер прочиства артериите, като помага на организма да се отърве от лошия холестерол и триглицеридите. Той действа благотворно и на стомаха, и на стомашно-чревния тракт. Стимулира чревната перисталтика. Когато се приема вътрешно, той затопля тялото. Парадоксалното е, че независимо от лютия си вкус, червеният пипер помага за възстановяването на стомашната тъкан и действа добре при язви, както на стомаха, така и на червата. Неоспорими са ползите от приема на лют червен пипер за сърцето. Д-р Джон Кристофър, известен билкар, е преследван безмилостно от правителството, заради лечебните си практики, като през цялото това време е помагал при лечението на пациенти с болести на сърцето, рак, туберкулоза, безплодие, ревматизъм, левкемия. Една от внушителните истории в дългата му кариера разказва за способността му да спре моментално сърдечен удар, ако даде на пациента да изпие чаша топла, подлютена с червен пипер, вода. Той казва: “Една чаена лъжичка лют пипер трябва да предотврати настъпващия инфаркт.”  При пациенти с вътрешно кървене, доктор Кристофър казва, че, докато преброим от едно до десет кървенето ще спре. Може би сега разбирате защо лютият червен пипер се счита за истинска вълшебна билка. С над 700 000 американци, които претърпяват инсулт всяка година и почти половин милион умиращи на ранна възраст от сърдечни болести и сходни проблеми, без да споменаваме всички други хора по света, включително и в България,  ефектът от редовния прием на лют червен пипер далеч не е за подценяване. Друго предимство на лютия червен пипер е в неговите противогъбични свойства. Някои изследвания сочат, че той действа активно срещу  phomopsis и collectotrichum - и двете -  гъбични патогени. Нека завършим с един обобщителен списък на многоборйните ползи за човешкия организъм от приема на лют червен пипер:
  • Тази билка е прекрасна “храна” за кръвоносната система, тъй като подхранва елементите на клетъчната структура на артериите, вените и капилярите, което води до уравновесяване на кръвното налягане.
  • Полезна е за стомаха и червата.
  • Регулира потока на кръвта от главата до краката, оказва моментално действие върху сърцето, дава жизненост на организма, без да ускорява пулса.
  • Подобрява кръвната циркулация, затопля, помага при разширени вени.
  • Облекчава алергии, мускулни крампи, подобрява храносмилането, дава повече жизненост и енергия, и спомага за заздравяване на рани с минимални белези.
  • Изхвърля токсините.
  • Лютият червен пипер поддържа естествения “ритъм” на организма, работата на жлезите, кръвоносната, лимфната и храносмилателната системи. Той се използва с голям успех като лек за петнист тиф.
  • Чудесен е за киселини в стомаха.
  • При понижен тонус, подагра, воднянка, треска.
  • За болки в гърлото, и дразнеща кашлица, възпаление на сливиците, парене зад гръдната кост и диария;
  • Насърчава храносмилането и облекчава болезнената менструация.
  • Облекчава зъбобола и предпазва от кариеси.
  • Лютият червен пипер помага при ревматизъм, възпаления, плеврит, рани, проблеми с бъбреците, далака и задстомашната жлеза; тетанус, жълта треска.
Вижте всички продукти с Лют Пипер Ревита Ви препоръчва: Лют червен пипер (плод), 450 mg

Коментари (1)

    • Пострадал
    • 2014-05-24 06:10:03
    Че е полезен,полезен е в малки количества,разрежда квърта,унищожава вредни микроорганизми,загрява,полезен е,но да спира вътрешен кръвоизливи да не вреди на на дебелото черво и хемороиди.....не вярвам.

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.