×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.





Животът в модерното общество е истинско предизвикателство за детоксикиращите способности на организма. Газовете от колите, цигареният дим, алкохолът, лекарствата, индустриалните отпадъци, пестицидите и дори част от храната и течностите, които приемаме, замърсяват нашето тяло. Физическата активност и здравословният начин на хранене допринасят за доброто здраве, но понякога и те не са достатъчни за детоксикацията на организма. Основният орган, който се справя с неутрализирането на вредните за организма вещества, е черният дроб. Магарешкият бодил и неговата активна съставка - силимарин - предлагат природен метод за защита на черния дроб.

Това растение е често срещано в дивата природа. С лечебна цел се използват малките му твърди плодове. То е познато на човечеството с лечебните си свойства от повече от 2 000 години. Използвало се е при жълтеница, проблеми с черния дроб, жлъчката и далака. Активната съставка на магарешкия бодил се нарича силимарин и е вид биофлавоноид.

Магарешкият бодил предпазва черния дроб директно и индиректно. Той се свързва с рецепторите на клетките и не позволява навлизането на токсините в тях. Освен това, неутрализира вече навлезлите в клетките токсини. Индиректното му въздействие е свързано със способността му да повишава антиоксидантната активност на клетките. Притежава способността на регенерира увредените чернодробни клетки и да предотвратява фиброзата. Изключително полезен при алкохолна зависимост и вирусен хепатит, предотвратява цирозата на черния дроб.

Екстрактът от магарешки бодил е особено полезен за черния дроб след продължителна употреба на различни лекарства, например антидепресанти, ацетаминофен, такива за понижаване на холестерола, антиконвулсивни средства. Тази хранителна добавка е препоръчителна при хора, чиято работа е свързана с излагане на токсични вещества. Той намира широко приложение и в различни програми за детоксикация на черния дроб.

Ефектът от приема на екстракт от магарешки бодил се проявява след поне 8 седмици. При хора с хепатит или цироза се препоръчва дългосрочния му прием. Не се наблюдават никакви странични ефекти, може да се използва от бременни и кърмачки.

Коментари (2)

    • Асен Кочев
    • 2014-09-16 01:39:56
    Дали се продава като хранителна добавка,на капсули,по аптеките, изобщо как да си го набави човек, без да го бере по магистралите... Благодаря предварително!
    • Ревита
    • 2014-09-16 10:25:57
    Здравейте, Предлагаме Магарешки бодил (Тисилин), под формата на капсула, кликнете тук Ако имате нужда от допълнителна информация, на Ваше разположение сме. Благодарим Ви за проявения интерес. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.