×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.





Ревенът е многогодишно тревисто растение с месести корени. Той има бели, розови или червени цветове. Произхожда от Китай и Тибет, но днес се отглежда като декоративно растение на много места в света.

Растението съдържа антраквинони, емодин, реин, реохризидин, танини. То има антибактериално, астрингентно, противовъзпалително, хемостатично, слабително действие, намалява високата температура, повишава апетита, тонизира стомаха.

С лечебна цел се използват корените и коренищата на растението. То намира приложение при следните болести и болестни състояния:

  • кръвоносна система - разтваря съсиреците в кръвта, хиперлипидемия, подпомага образуването на кръвни телца;

  • женски състояния - аменорея (липса на менструация) в резултат на кръвна стаза;

  • храносмилателна система - болки в корема, диспепсия, бацилна дизентерия, запек, ентерит, стомашно-чревни кръвоизливи, стимулира апетита и отделянето на слюнка;

  • отделителна система - ранни етапи на хронична бъбречна недостатъчност;

  • ендокринна система - остро възпаление на панкреаса;

  • чернодробни състояния - остър хепатит, остър холецистит, жълтеница;

  • други - треска, рак.


Ревенът има едновременно запичащо и слабително действие в зависимост от приеманата доза. Високите дози имат слабително действие при запек, а ниските - затягащо при диария. Билката не трябва да се използва продължително време при хроничен запек.

Да не се приема от бременни жени и кърмачки. Листата не трябва да се използват, тъй като съдържат оксалова киселина, която може да причини натравяне.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.