×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
ХлорелаХлорела има мощно детоксикиращо действие срещу тежки метали и други пестициди. Много изследователски проекти в САЩ и Европа сочат, че тези микроводорасли могат също да помогнат при борбата на организма с устойчиви въглеводороди и метални токсини като живак, кадмий и олово, както паралелно с това засилва имунната система.

В Япония интересът към хлорела се фокусира около детоксикиращите свойства - способността да премахва отровните вещества от организма. Освен това подобрява състоянието на храносмилателния тракт.

За естествените защитни функции на организма е необходима чиста кръвоносна система с изобилие от червени кръвни телца, които да пренасят кислорода. Прочистващият ефект, който хлорела има върху червата и черния дроб, помага на кръвта да се освободи от токсините. Чистата кръв гарантира, че метаболитните отпадъци ще се държат настрана от тъканите.

Името на хлорела идва от голямото количество хлорифил, което съдържа – много повече от което и да било друго растение. Хлорофилът е едно от най-добрите хранителни вещества, което действа прочистващо на червата, черния дроб и кръвта.

Хемоглобинът е протеинът в нашите червени кръвни телца. Клетките на хлорофила са почти идентични с тези на хемоглобина с едно изключение : хлорофилът съдържа магнезий, а хемоглобинът – желязо. Това е важно, защото магнезият е ключов фактор за правилното функциониране на сърцето. За всеки удар на човешкото сърце е необходим магнезий.

Хлорофилът е ефективен в борбата с анемията и стимулира производството на червени кръвни телца. Подпомага оросяването на мозъка и затова често е наричан “храна за мозъка”.

Хлорела помага при лош дъх и запек. Освен това стимулира дейността на макрофагите и Т-клетките чрез увеличаване на нивата на интерферон, като по този начин се увеличава и способността на имунната система за борба с чужди нашественици като вируси, бактерии, химикали или чужди протеини.

Интерферонът е една от най-ефикасните натурални защити на организма срещу рак. Един от методите за борба с рака е именно стимулирането на производството на интерферон. Ето защо хлорела се препоръчва силно в тази насока. Освен това микроводораслите помагат за поддържането на здравословeн PH баланс, който често е нарушен от вредните храни, които приемаме ежедневно. Това е важно, защото повечето вируси виреят и се развиват в кисела, а не в алкална среда.

Проучвания сочат, че хлорела нормализира кръвната захар в случаи на хипогликемия, когато нейните нива  са твърде ниски. Нормалните нива на кръвна захар са необходими за нормалното функциониране на мозъка, сърцето и обмяната на веществата.

Лабораторни експерименти показват, че редовната употреба на хлорела намалява високото кръвно налягане и предпазва от инсулти и инфаркти.

Коментари (2)

    • Цветков
    • 2011-05-06 09:41:25
    Бихте ли споделили каква е цената на хлорелата описана по-горе в текста. Какви са разфасовките и как се съхранява преди и след отваряне.
    • Maria
    • 2011-05-10 08:20:12
    Здравейте, Цената е хлорелата е около 32 лв в аптека. Разфасовката е 410 мг X 100 капсули. Нужно е да се съхраняват на хладно и сухо място. Поздрави и хубав ден! Мария Радоева Ревита ООД www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.