×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Хуск

Хуск е комплекс от разтворими фибри, извличан от растението Plantago ovate, разпространено по целия свят, най-вече в Индия. Само едно растение от този вид може да даде до 15 000 семенца със специфично покритие, от което се извлича хуск. Хуск намира многостранно приложение в здравословната диета  и като хранителна добавка за конкретни здравословни проблеми.

Особено добре действа върху функцията на храносмилателната система, а по този начин и косвено върху други органи и системи. Разтворимите фибри на хуск намаляват т.нар. лош холестерол. Те облекчават състояния на диария и запек, на синдром на раздразненото черво, хемороиди и други чревни проблеми. Псилиум също се използва за регулиране на кръвната захар при пациенти с диабет.

Запек Хуск значително облекчава запека, тъй като при контакт с вода набъбва, стимулира чревната перисталтика и улеснява изхождането. Често се използва в много страни като лаксативно средство.

Диабет Според изследвания хуск понижава нивата на кръвната захар и холестерол при хора с диабет и намалява риска от развитие на диабет при хора с предразположение към заболяването.

Диария Хускът е подходящо средство за лечение на диария, особено на такава, възникваща в резултат на хранене със сонда. Вероятно механизмът на действие се дължи на силната хигроскопичност на псилиум, който усвоява излишната течност, сгъстява изпражненията и намалява неотложността на отделянето им.

Риск от сърдечно-съдови заболявания В резултат на подробни проучвания псилиум е с доказан ефект при понижаване на общия холестерол и нивата на LDL – т.нар. лош холестерол. Положителен резултат е наблюдаван след 8 седмичен редовен прием. Същевременно псилиум няма съществено влияние върху HDL и триглицеридите, т.е. действа единствено върху причинителя на сърдечни заболявания липопротеин.

Затлъстяване Наднорменото тегло и затлъстяването, съпътствани от инсулинова резистентност и глюкозен дисбаланс,  са масово явление в развитите страни. Псилиум има положително влияние, тъй като поддържа глюкозния и липидния баланс. Има данни, че псилиум е подходящо помощно средство при синдром на раздразненото дебело черво, чревни възпаления и колити, при които облекчава съпътстващи симптоми като запек и диария.

Ревита Ви препоръчва: Хуск (люспи), 525 mg

Коментари (2)

    • Красимира груева
    • 2017-05-09 22:07:15
    Къде да намеря хуск? Бих искала са си купя.
    • Ревита
    • 2017-05-10 09:46:17
    Здравейте, Можем да Ви предложим хуск, под формата на капсули, кликнете ТУК, за да прочетете повече. За допълнителна информация, оставаме на Ваше разположение. Поздрави, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.