Search
Филтрирай по...

Ако не задържате течности, ще отслабнете!

Подуване

Съвременният човек рядко се замисля откъде идват неговите болести и емоционален дисбаланс. Слаба работоспособност, умора и сънливост, проблеми със съня, главоболие… Тези симптоми показват, че в тялото са се натрупали вредни вещества, които са основна причина за нарушеното функциониране на органите и системите в тялото.

Има много примери за това как хора в продължение на години се лекуват от определено заболяване или са опитали почти всичко, за да отслабнат, но в крайна сметка състоянието им така и не се е подобрило. Причината е само една: натрупването на токсини в тялото.

Приемът на истинска храна и чистият въздух са главни фактори за за поддържане на добро здраве, красива фигура и чиста кожа. Колко хора обаче, могат да си позволят този „лукс”?

Защо сте закръглени, след като нямате проблем с излишните килограми?

Задържане на течности

Лицето ви е подпухнало, ръцете и краката – подути, имате коремче, чувствате тежест. Всичко това се дължи на задържането на излишни токсини. Те възпрепятстват нормалната дейност на пречистващите системи в организма и в резултат вие изглеждате закръглени.

Подпухване на лицето

Едни от най-важните системи за пречистване от токсичните продукти, които се образуват през годините, са бъбреците и пикочните канали. От функциите им зависи доколко „чисти” сте отвътре и доколко – подути или не сте отвън. Преяждането, честата консумация на животински продукти, лютиво, пържено, солено и др., увреждат бъбреците. Стресът и злоупотребата с кофеин и алкохол допълнително натоварват тези толкова важни органи, от които зависи елиминирането на огромна част от токсините. За щастие има билки, чиито лечебен ефект срещу бъбречни проблеми е проверен и доказан във времето.

Диуретик формула: природен диуретик с нежно действие!

Тази естествена формула комбинира екстракти от лечебните растения мечо грозде, червена боровинка, глухарче, хвойна и магданоз, които възстановяват пречистващите функции на отделителната система и спомага за извеждане на излишната вода от тялото.

Какво е действието на Диуретик формула?

стимулира елиминирането на излишната вода чрез урината;

подпомага бъбречната функция и елиминирането на ненужните вещества чрез урината;

предотвратява задържането на вода и абсорбцията на солта от тъканите на тялото;

намалява отоците, подуването и подпухването;

насърчава усещането за лекота и комфорт;

-допринася за нормализиране на теглото.

Диуретик формула се препоръчва и на хора, които спазват специален хранителен режим за цялостна детоксикация на организма; влияе благоприятно при високо кръвно налягане и предменструален синдром.

Редовният прием на Диуретик формула активира диурезата и намалява отоците по тялото.

Билковите екстракти в Диуретик формула са стандартизирани, благодарение на което този продукт се отличава с висока ефективност. Само стандартизираните екстракти* гарантират последователната концентрация на активните съставки и съответно – ефикасност! Всички билки в продукта имат дълга история на употреба при инфекции на пикочния мехур, камъни в бъбреците, инконтиненция и други проблеми на пикочните пътища!

Диуретик формула е продукт на Natural Factors – най-голямата канадска компания за производство на хранителни и диетични добавки. Natural Factors работи съвместно с традиционни лекари и натуропати, фитотерапевти и квалифицирани диетолози. Компанията притежава ферми в долината Оканаган, Британска Колумбия, Канада, където се отглеждат organic растенията, от които се извличат всички екстракти. Ръчната беритба на всяка една от билките и специфичната им обработка гарантират запазването свежестта и лечебните свойства на билковите екстракти!

Повече информация за канадския оригинален продукт Диуретик формула, можете да научите на тел: 02/9530583

2 thoughts on “Ако не задържате течности, ще отслабнете!”

 1. ПЕНКА ЛУЛЧЕВА

  ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ЗА СТРАДАЩИ ОТ ХРОНИЧНА БЪБРЕЧНА НЕДОСТТАЪЧНОСТ.

  1. д-р Аелита Петрова

   Здравейте,
   Какви лекарства приемате? Продуктът не е противопоказан при бъбречна недостатъчност, но трябва да се провери съвместимостта на активните вещества? Коя степен е ХБН? Каква е причината?

   д-р Аелита Петрова
   лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом
   Рейки мастер
   консултиращ лекар в Български Рейки център

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top