Search
Филтрирай по...

Биосел колаген – доказано ефективен с ново мащабно клинично прочуване

biocell collagen

Биосел колаген (BioCell Collagen®) затвърждава позицията си на един от най-ефективните  продукти в грижата за здрава, еластична и младежка кожа. BioCell Technology, LLC – производител на Биосел колаген – обяви публично резултатите от проведени двойно-слепи клинични проучвания в прессъобщение до организацията на Американското обществено хранене  на 9 юни 2019 г.

Клиничните тестове са реализирани сред 113 здрави жени в продължение на 12 седмици. Дамите са били разделени в две рандомизирани групи- приемащи Биосел колаген 500 mg  два пъти дневно и плацебо група.

Резултатите са повече от красноречиви – при дамите от групата, приемащи Биосел колаген, се наблюдава значително редуциране на фините линии, лицевите и околоочни бръчки. Еластичността на кожата е повишена, съдържанието на колаген в кожата е увеличено с 12%. Сухотата и зачервяването на намалени чувствително. Не се наблюдават странични нежелателни реакции.

Ето какво казва Сухаил Ишак- президент на BioCell Technology:

“Много сме развълнувани да публикуваме резултатите от нашето най-голямо проучване до сега. То допълнително подкрепя ефективността на Биосел колаген (BioCell Collagen®). Клиничните проучвания, проведени при хора продължават да бъдат гаранция за златен стандарт и обосновават нашите твърдения за действието на продукта. Гордеем се, че нашите лицензирани партньори могат да се възползват от това.”

Биосел колаген (BioCell Collagen®) е биоактивен висококачествен продукт, осигуряващ сигурна защита за съединителната тъкан, с особена активност към ставите и кожата. Подпомага нормалното функциониране и подвижност на ставите. Хидратира и освежава кожата в дълбочина, подобрява нейната еластичност. Заглажда видимо фините линии и бръчки, придава сияен и младежки вид на лицето. Формулата съчетава хидролизиран колаген тип II, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. Патентованата технология на създаване гарантира бързата абсорбция от тялото и оптималната му ефикасност.

Биосел колаген е подкрепен от над 20 клинични проучвания и притежава 6 патента за качество и безопасност.

Повече за Биосел колаген и действието му, можете да откриете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top