Search
Филтрирай по...

Витамин В комплекс срещу стрес и напрежение!

Витамин В

 

 

Скорошно изследване, свързано със стреса на работното място и обхващащо 60 участника, показва че тези които приемат редовно витамин В комплекс  се справят чувствително по-добре с напрежението на работното място.

 

Всички споменати изследвания подчертават доказания факт, че в точните дози употребата на различни добре подбрани съставки на растителна и билкова основа може да бъде незаменим помощник при борбата с различни здравословни проблеми и неразположения. Изключително важно е специфичните съставки да бъдат в правилните пропорции, за да бъде постигнат максимален положителен ефект.

 

При избор на такива продукти от различни производители и дистрибутори, трябва да се обръща внимание на следните детайли, като най-добре е затова да се потърси и мнението на специалист:

 

-Балансирана формула, осигуряваща максимална ефективност.

 

-Натурални съставки, чиято ефикасност да е доказана от официални и независими научни изследвания.

 

-Чистота на съставките, гарантираща високото качество на продукта. Голямо предимство е отсъствието на изкуствени оцветители, аромати, подсладители, консерванти и добавки.

 

 

Течен Витамин В Комплекс на американската марка Wellesse, се отличава с висока бионаличност  и сертифициран от GFCO, че не съдържа глутен. Съставът му е лабораторно тестван! Съобразен с изискванията на стандарт GMP за Добри производствени практики! Брандът Wellesse вече е част от голямото семейство на Nature’s Way – лидерът в билковата медицина!

 

Течен витамин В Комплекс на Wellesse съдържа витамини В1, В2, В6, В12, биотин, ниацин, инозитол и холин, плюс витамин D3 и екстракт от синя боровинка!

 

Продуктът въздейства изключително добре не само на нервната система, но и на мозъка, сърцето, черния дроб, ноктите, косата и кожата!

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top