Search
Филтрирай по...

Вълшебната напитка, която намалява симптомите на астма!

Как да намалим симптомите при астма

 

Астмата е все по-често срещано заболяване, за което най-често се счита че не съществува лечение. Астмата е хронично белодробно заболяване, което поразява дихателните пътища, пречи на нормалното дишане и стимулира секрецията на прекомерно количество слуз.

Стеснението на дихателните пътища и недостигът на въздух при това заболяване, предизвикват тежки кризи и кашлица, особено в сутрешните и вечерните часове. В повечето случаи, астмата затруднява нормалното функциониране на имунната система, което пък води до редица усложнения.

 

За щастие, има и някои естествени и много лесни начини за ограничаване симптомите на астмата! Един от най-ефективните е свързан с консумацията на повече… лимони и джинджифил!

 

Вода с прясно изцеден лимонов сок

На тази напитка са приписвани какви ли не полезни свойства и нито едно от тях не е измислица! Но според последни проучвания, приемът на топла или хладка вода с прясно изцеден лимонов сок, има страхотно въздействие върху имунната система и подобрява състоянието на пациенти с астма.

Пресният лимонов сок, смесен с вода, прочиства дихателните пътища и благодарение на високото съдържание на витамин С, повишава имунните защити. А поддържането на силна имунна система е много важен фактор при астматиците, защото колкото по-стабилна е естествената защита на организма, толкова по-редки са пристъпите на астма.

И така, веднага след ставане сутрин, изпийте чаша вода с прясно изцеден лимон. Противовъзалителните и антиоксидантните съединения в лимоновия сок спират растежа на бактериите и инфекциите, и увеличават енергията.

Можете също така, в голяма кана с вода да сложите нарязани лимони, и да пиете от така приготвената напитка. Толкова е лесно, просто и евтино! За още по-голям ефект, добавете и малко настърган джинджифил! Джинджифилът съдържа уникални биологично активни съединения и има отличен противовъзпалителен ефект, особено при проблеми с дихателната система и особено – стеснени дихателни пътища.

вода с лимон срещу астма

Редовният прием на лимонената вода в продължение минимум месец, гарантира страхотни резултати за хора с астма, отслабена имунна система, липса на енергия и състарена кожа. Най-добре превърнете този „ритуал” в неизменна ччаст от вашето ежедневие и ще усетите разликата в начина, по който се чувствате физически и емоционално!

 

 

1 thought on “Вълшебната напитка, която намалява симптомите на астма!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top