Search
Филтрирай по...

Годишен здравен хороскоп за 2014 г.

Годишен здравен хороскоп за 2014г.Овен

През 2014г. като цяло ще се радвате на добро здраве, Овни. Възможно е да сте много заети през предстоящата година, но отделете време за фитнес залата и спорт. Умереното приемане на храна и напитки ще спомогне за добро здраве и форма.

Понякога, когато се почувствате уморени, си осигурявайте достатъчно сън, за да си възвърнете силите. През 2014г. ще се изискват много усилия от Вас, така че ще трябва да внимавате относно своето здраве. Не позволявайте на стреса да Ви завладее. Освободете енергията, но и стреса. Ще Ви помогне да се почувствате по-добре. Пътуванията, спортът, екскурзиите Ви стимулират и подсилват. Избягвайте рисковите ситуации, защото трябва да контролирате силите си.

През първите месеци на годината, здравето Ви ще е като хазартна игра-на моменти по-добро, на моменти-с леки смущения. Ключовата роля през този период имат емоциите и настроението Ви. През първото тримесечие здравето Ви като цяло ще е най-добро. През последното тримесечие сте по-склонни към леки здравословни проблеми. Не се заробвайте в личните си работи. Не забравяйте за почивките. Това ще спомогне за поддържане на здравето в добро състояние за дълго.

 

Телец

Дори и през тази година да Ви се наложи да се справяте с разни здравословни проблеми, но Вие винаги успешно ще преминавате през тях. Нуждаете се от подходящ разчет на работата си, като започнете от това как да свършите работата си и кои са приоритетните задачи.

Всеки се чувства зле, когато не е в блестящо здраве, но ако се случи, трябва да се приеме и да се търси начин за бързото отстраняване. През тази година се очакват някои големи промени в тялото Ви. Може би ще започнете нов спорт или друга дейност.
Имате склонност към покачване на килограмите, особено през есента. Бъдете внимателни с дългите пътувания, защото могат да Ви докарат неразположение и неконтролируем прием на храна.

Балансирайте между работата и спорта-това е най-добрата линия за Вас през 2014г. Промени в начина Ви на живот могат да Ви причинят умора и липса на енергия. Хармонията в живота е жизненоважна и не трябва да изчерпвате резервната си енергия. Избягвайте висококалоричните храни и взимайте хранителни добавки с витамини за по-добро здраве през 2014г.
Близнаци

През 2014г. здравето Ви ще е приоритет, защото сте склонни към леки здравословни проблеми. За да се предпазите от заболявания, полагайте редовно грижи за здравето си.

Ако се изправите пред някои здравословни проблеми, не се колебайте да споделите с останалите и да помолите за помощ. Имате страхотни приятели и колеги около Вас и те винаги имат желание да Ви помогнат, когато сте в нужда.

Имате склонност да се тревожите за много дребни неща, затова си осигурете повече сън и почивка. Това е най-добрият начин да си възстановите здравето. Ако ли не, тревогите могат лесно да навредят на тялото Ви.

Може да се почувствате стресирани физически и психически. Когато имате време и финансова възможност, веднага се отдайте на релакс. Творческите дейности могат да намалят стреса. Ходете на кино с приятели, гледайте любим филм или случайте музика за здравословен живот.

 

Рак

Здравето Ви ще е добро през 2014г. Няма да имате тревоги. Ще се нуждаете само от повече време за почивка и отдих. Не се обременявайте повече. Усещането за свобода е най-доброто средство за премахване на обезпокоителни мисли от съзнанието Ви. Замислете се за масажни терапии, йога и спазване на диети с много зелени храни.

Енергията Ви през 2014г. е изумителна. Настроението Ви също ще е добро след предишните трудности в миналото. Това е положителен знак за Вашето психическо и физическо здраве.

Опитайте да се отърсите от лошите навици, които оказваха неблагоприятно влияние върху здравето Ви през изминалата година. Не се притеснявайте на работното място и се грижете за здравето си.

 

Лъв

През 2014г. ще бъдете много доволни от здравето си. Прогнозите са много оптимистични. Всичко се дължи на храненето, физическата активност и осигурената почивка. За да се задържите в същото положение, бъдете внимателни относно прекалената консумация на храна и напитки. Внимавайте по отношение на черния дроб и стомаха. За да се предпазите, просто не допускайте наличие на проблеми. Поставяйте си реалистични цели, а не нереални и да очаквате повече, отколкото може да направите.

През тази година Лъвовете да водят балансиран начин на живот, за да поддържат добро здраве. Иначе рискувате проблеми, както Ви се случва през последните години. Разбира се, наслаждавайте се на изкушенията, които Ви се предлагат, но бъдете умерени.

Полагайте всички усилия, за да поддържате добра форма и тегло през годината. Вашето здраве ще бъде най-добро през последните 3 месеца на 2014г. Не забравяйте да си осигурите свободно време за почивка и упражнения, за да сте още по-здрави.

 

Дева

Няма какво да Ви тревожи по отношение на здравето. Поддържайте пълноценен режим на живот, на хранене, на работа. Ако се чувствате депресирани и изтощени-посещавайте фитнес зали, за да подобрите ситуацията.

Избягвайте стресиращите и объркващи въпроси, пред които работата може да Ви изправи, защото може да се окажете със сериозно главоболие и алергии.

Тази година е подходяща за използване на натурални средства за лечение. Ще усетите първичното желание за живот, природата ще господства в живота Ви и ще Ви донесе щастие и балансиран ум.

Предстоящата година ще е изпълнена със събития, а Вие сте пълни с енергия и ентусиазъм. Бъдете внимателни и не изразходвайте повече енергия, отколкото имате.

Движение е ключовата дума за Вас през тази година. Опитайте да участвате в някои физически активности, които са полезни за вашето здраве. Може да се отървете от някои от проблемите, които Ви тормозеха през последните години.

 

Везни

През тази година сте склонни към някои леки здравословни проблеми. Но благодарение на Сатурн, много бързо ще се възстановявате и ще възвръщате енергията в тялото си. През 2014г. ще чувствате физическа здравина и енергия, но трябва да внимавате да не прекалявате с работата, физическите дейности и яденето. Понякога притесненията, както и желанието за постигане на съвършенство, ще Ви правят твърде напористи, но като цяло това може да подобри Вашето отношение към живота и работата, както физически, така и психически. Резултатите ще са благоприятни в дългосрочен план, а също така, от полза за физическото и психическото състояние е да практикувате спорт.

Здравето Ви ще е изключително добро и ще може да се похвалите с него през първата половина на годината. Ще се чувствате пълни с енергия и жизненост. Наслаждавайте се на вълнуващи занимания, но не изразходвайте цялата си енергия.

Помнете, че трябва да се грижите за гърба си и за психическото си здраве. Склонни сте към болки и леки здравословни неразположения през последните 3 месеца от годината. Опитайте се да поддържате добро дентално здраве.

 

Скорпион

През предстоящата година ще продължите да се справяте с умората. Отделете си време за почивка и възстановяване на здравето. Лесно ще откривате страст, ентусиазъм и креативност на работното място, без толкова много усилия като предишната година.

Трябва да поемете контрол над здравето и енергията си, за да свършите малко работа преди да се почувствате изтощени.
Емоционалното и психическото напрежение, особено на работното място, е сериозна заплаха за Вашето тяло. Взимайте предпазни мерки при проблеми с кръвното налягане и кръвообръщението.

Участвайте в творчески дейности, те ще Ви осигурят необходимото пространство да се предпазите от стреса и да преоткриете себе си.

Вашата енергия и жизненост са много високи през 2014г. Опитайте да се фокусирате върху една основна цел-да сте здрави.

Правете упражнения, за да намалите стреса. Хранете се балансирано и водете здравословен начин на живот. Психичното Ви здраве също се нуждае от повече грижи.

 

Стрелец

Няма да има за какво да се тревожите по отношение на здравето. Все пак, за да контролирате ситуацията, комбинирайте правилно хранене с редовна физическа активност.

Работата, учението или други дейности ще отнемат много от енергията Ви. Така че обръщайте внимание на почивката и релаксирането, за да имате сили да се справите с предизвикателствата.

През тази година внимавайте стреса да не Ви дойде в повече, за да не предизвика сериозни ефекти върху здравето Ви. Практикувайте спортове на открито и се хранете с пълноценни храни, за да намалите риска от сърдечносъдови заболявания.

В живота Ви ще се случат големи промени. Ако тръгнете напред с определена цел, резултатите върху здравето са сигурни, а също и върху други аспекти.

За щастие, Вие ще кипите от енергия и жизненост през 2014г. Това ще Ви отведе до нови неизследвани възможности. Останете активни, дори когато някои здравословни неразположения Ви уморяват.

Не забравяйте да се отървете от някои лоши навици.

 

Козирог

През предстоящата 2014г, Козирозите трябва да се грижат за здравето си повече, отколкото през последните години. Склонни сте към леки проблеми. Чрез диета и свободно време, Вие ще си възвърнете баланса.

Не бъдете такива работохолици, освен ако не искате да опънете нервите си до крайност. Също така може да си навлечете и стомашни проблеми. Така че внимавайте за състоянието на здравето си, особено през месец април и като цяло не бъдете прекалено настоятелни за нещо.

Не поемайте риск със здравословните проблеми през тази година. Фокусирайте се върху премахването на вредните навици за по-добро здраве. Разпределяйте енергията си по най-добрия начин, за да не се чувствате изтощени към края на годината.

Не пропускайте да посетите профилактично семейния си лекар и зъболекаря. През последните три месеца на годината ще чувствате спокойна и стабилна атмосфера. Времето ще е подходящо за почивка и да се изпълните с енергия.

 

Водолей

През 2014г. Водолеите няма за какво да се тревожат по отношение на здравето. Енергията ще се възвърне в тялото Ви съвсем скоро. Тя ще допринесе за завършване на недовършените дела.

Като цяло, през тази година здравето Ви ще бъде добро. Напрежението в работата може да повлияе лошо върху метаболичните процеси, освен ако не успеете да се пригодите към работата и да възстановите енергийните пробиви.
Основните рискове през тази година са общите леки неразположения и сърдечносъдовата система. Най-доброто средство за лечение са физическите упражнения и балансираната диета.

Новата 2014г. е възможност за Водолеите да разрешат всички проблеми, свързани със здравето. Като цяло, Водолеите ще се радват на добро здраве, въпреки че последните 3 месеца на 2014г. са малко нестабилни. Но бъдете нащрек, защото сте податливи към грип и стомашни болки.

2014г. е изпълнена с изненади и неочаквани събития, както и с добри възможности за Водолеите да покажат своите умения и способности. Ще постигнете много неща, които не успяхте през измината година.

 

Риби

След непостоянни, но неуморими стремежи, Рибите ще имат повече успехи през 2014г. Ще бъдете вдъхновени и мотивирани. Не забравяйте да се грижите за здравето си. Разпределяйте времето си правилно, за да сте балансирани.

Движенията на планетите могат много да Ви повлияят, така че се грижете за нервите си, така както и за настроението си. Опитайте постепенно да променяте ежедневните си навици, ако е необходимо.

Не злоупотребявайте с успокояващи средства, ако имате проблеми, не изпадайте в паника и помислете за логично решение.

Оставете се на течението и накрая всичко ще се нареди. Въпреки напрежението, към което сте склонни, бъдещето ще е по-добро, отколкото си мислите. Ще имате шанса да подобрите здравето си през тази година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top