Search
Филтрирай по...

Екстракт от мака за повече енергия и страхотен секс!

Екстракт от мака

 

 

Мака представлява многогодишно растение, което вирее в Перу и Боливия. То е многогодишно растение от семейството на репичките. Както подземната, така и надземната част на растението са ядливи, но основните качества на билката се дължат на корените й.

 

Мака съдържа изобилие от танини, алкалоиди, сапонини и други ценни компоненти със синергично и силно активно действие. Изсушените корени от мака са източник на витамини и фибри, протеини, минерали, аминокиселини и др. най-важната съставка в мака обаче, е р-метоксибензил изотиоцианат (p-methoxybenzyl isothiocyanate).

 

Екстрактът от мака е популярен основно с това, че действа като естествен афродизиак както при мъже, така и при жени. Но освен че подобрява сексуалността, мака има и други приложения. Нови проучвания сочат, че растението ефикасно противодейства при депресия и ПМС.

 

 

Мака за по-добър сексуален живот!

 

Както вече уточнихме, мака въздейства ефикасно и при двата пола.

У мъжете екстрактът от мака повишава нивата на тестостерона, броят на подвижните сперматозоиди, както и обема и качествата на семенната течност. Подобрява издръжливостта и съответно – представянето в леглото.

 

При жените, мака увеличава сексуалното желание, подобрява плодовитостта и регулира хормоналния синтез.

 

Тук трябва да уточним, че за маката е страхотна природна алтернатива на лекарствата за увеличаване на сексуалната мощ. Тя подобрява сексуалните способности, без да дава странични ефекти.

 

 

Мака за повече енергия!

 

Известно е, че мака тонизира целия организъм и дава сила и енергия. Приемът на екстракт от мака подобрява концентрацията и фокуса, увеличава способността за запаметяване и активизира обмяната на енергия.

 

И още – резултатите от няколко съвременни проучвания показват, че екстрактът от мака значително понижава нивата на стрес и подобрява настроението.

 

Ако искате да приемате мака с цел повишаване на жизнеността, също можете да бъдете спокойни. Растението не съдържа опасни стимуланти, включително кофеин.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top