Search
Филтрирай по...

Здравен седмичен хороскоп за периода 11.07 – 17.07.2016 г.

зодии

 

Овен

 

Редовното раздвижване и здравословното хранене ще ви помогнат да се чувствате далеч по-добре. Необходимостта от промяна в начина на живот е назряла достатъчно, така че действайте. Задължително намалете приема на алкохол.

 

 

Телец

 

Положителното отношение към всичко случващо се, подпомага и физическото ви здраве. Избягвайте консумацията на каквато и да е храна, закупена отвън, тъй като рискът от стомашно разстройство е виисок. Увеличете консумацията на пробиотични храни и/или започнете прием на пробиотик.

 

 

Близнаци

 

Бъдете внимателни по отношение на здравето си. Това се отнася особено за по-възрастните и бъдещите майки, при които рискът от храносмилателни нарушения е повишен. Намалете приема на сол и наблягайте върху чистата храна, за да избегнете подутите крайници и подпухването.

 

 

Рак

 

Заради някои лични проблеми ще се чувствате неспокойни и напрегнати тази седмица. За да повишите психическата си издръжливост, е необходимо да впрегнете ума си в по-творчески дейности и да не поемате твърде много ангажименти на работното място. Проблемите с кожата скоро ще отзвучат.

Лъв

 

Повечето от вас ще се сблъскат с леки стомашни неразположения, така че не експериментирайте по отношение на диетата си. На всяка цена избягвайте нездравословната храна, увеличете приема на течности и пресни плодове и зеленчуци.

 

 

Дева

 

Ретроградният ефект на Меркурий ще накара девите да се чувстват свръх стресирани и тревожни на работното място. Не се претоварвайте и просто изчакайте този негативен период да отшуми. Към края на седмицата отново ще влезете във форма. Не драматизирайте.

 

 

Везни

 

Възможни са леки алергични реакции в резултат от неподходяща храна. Избягвайте напълно тестените храни и не прекалявайте със суровите зеленчуци. Хапвайте повече готвено, най-вече на пара, супи и не повече от два пъти в седмицата – чисто, печено месо.

 

 

Скорпион

 

Избягвайте обсъждане на здравословното ви състояние с кого ли не. Това ще ви навреди повече, отколкото помогне. Освен това, колкото повече мислите за тези си проблеми, толкова по-сериозни могат да станат те. Склонни сте да драматизирате, опитайте да се фокусирате върху дейности, които ще разсеят черните ви мисли.

Стрелец

 

Поради някои по-особени планетарни позиции, ще бъдете по-тревожни и напрегнати. Хората с артритни заболявание ще чувстват болка и дискомфорт. Те трябва да поддържат умерена физическа активност и да не се застояват за дълго на едно място.

 

 

Козирог

 

Периодът е отличен за стартиране на диета за отслабване или просто по-здравословен хранителен режим. Тази промяна ще се отрази много добре не дамо на фигурата, но и на емоционалното ви състояние.

 

 

Водолей

 

Хората с високо кръвно налягане трябва да следват диетичните ограничения, подходящи за състоянието им, както и да приемат допълнителни хранителни вещества в подкрепа на сърцето и кръвоносните съдове. Ако успеят да се разделят с някое и друго килце, ефектът ще бъде още по-добър.

 

 

Риби

 

Здравословните промени в диетата ще ви накарат да се чувствате отлично. В обратния вариант ви очакват доста неблагоприятни последствия. На всяка цена избягвайте тестените изделия, сладкото, газираните напитки, пърженото, мазното. Хранете се чисто, без много сол.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top