Search
Филтрирай по...

Здравен седмичен хороскоп за периода 28.03 – 3.04.2016 г.

Здраве

 

 

Овен

 

Възможни са леки здравословни проблеми заради стреса на работното място. Затова се постарайте да запазите спокойствие и да не се напрягате излишно. Обърнете внимание на храненето си, имате нужда от сериозна промяна в това отношение.

 

 

Телец

 

Телците също ще бъдат изложени на по-голямо напрежение, което може да се отрази неблагоприятно на общото им състояние. Необходимо е те да избягват дразнителите и да се наспиват достатъчно, за да не може стресът да ги сломи. Има висок риск от спад в имунитета.

 

 

Близнаци

 

Ще ви притесняват проблеми, свързани с теглото, затова трябва да се ограничавате в храненето си. Здравословният хранителен режим ще ви помогне да поддържате добра форма. Пациентите с високо кръвно налягане ще се чувстват значително по-добре, в сравнение с миналата седмица.

 

 

Рак

 

Очакват ви известни затруднения, свързани със съня. В резултат е възможно да се появи главоболие и да се чувствате по-лабилни. Ако е възможно избягвайте каквото и да било претоварване на работното място. Хроничната умора може да се задълбочи.

 

Лъв

 

Съблюдавайте устната си хигиена и дори при най-малкото оплакване посетете вашия зъболекар. Избягвайте заведенията за бързо хранене и увеличете консумацията на пресни плодове и зеленчуци. Прекарвайте повече време на слънце.

 

 

Дева

 

Онези от вас, които доскоро са имали спад в имунитета ще се чувстват значително по-добре през новата седмица. Опитайте се да бъдете по-положително настроени и избягвайте психическия стрес докослкото е възможно.

 

 

Везни

 

Тази седмица трябва да обърнете специално внимание на здравето си, особено ако имате повишено тегло. Движете се повече, бъдете по-актиивни физически и направете поне леки промени в хранителния си режим. Онези от вас, които имат проблеми с кожата, трябва да избягват сладкото, тестеното и газираните напитки.

 

 

Скорпион

 

Не правете експерименти със здравето си. Стресът от последните няколко седмици ви се отразява изключително зле, в резултат от което се чувствате уморени, лабилни, не сте в състояние да се концентрирате и да бъдете ефективни. По-възрастните трябва да избягват физическото претоварване, защото има риск от болки в ставите.

 

 

Стрелец

 

Виисоките нива на стртес могат да доведат до здравословни проблеми. Дръжте емоциите си под контрол и не се поддавайте на дребнави провокации от страна на хора, които не са добронамерени към вас. Избягвайте тежката храна, за да поддържате нивата си на енергия.

 

 

Козирог

 

Избягвайте месото и млечните продукти, защото рискът от стомашни проблеми, включително киселини, подут корем и усещане за тежест, е висок. Рискът от различни инциденти е висок – бъдете внимателни, когато шофирате или извършвате физически труд.

 

 

Водолей

 

През новата седмиица ще бъдете в относително добро здраве. Има риск от повишаване нивата на стреса и тревожността, но това можете да изнегнете като си спестите общуването с хора, които ви натоварват. Можете да контролирате безпокойството с помощта на медитацията. Заниманията, свързани с любими за вас дейности, ще ви накарат да се чувствате значително по-добре.

 

 

Риби

 

Положителното отношение към живота ще ви помогне да поддържате силен имунитет и да бъдете в много добро здраве. Всяка положителна промяна в хранителните навици, може да има изключителен ефект върху външния ви вид и нивата ви на енергия.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top