Search
Филтрирай по...

Здравен седмичен хороскоп за периода 25.07 – 31.07.2016 г.

Здравен хороскоп

 

 

Овен

 

Тази седмица ще ви е необходима огромна енергия, за да се справите с няколко доста упорити здравословни проблеми. Рискът от инциденти е висок, тъй че внимавайте при извършването на каквито и да било физически дейности. Възрастните хора, както и пациентите с астма ще имат известни проблеми с дишането.

 

 

Телец

 

Съвсем скоро ще намерите облекчение от психическия стрес и умората. За някои проблемите, свързани със стомаха също ще се намери решение, но все пак бъдете внимателни по отношение на храната. Бъдете физически активни.

 

 

Близнаци

 

Възможно е по-възрастните да страдат от болки в ставите и дискомфорт при движение. Въпреки това не се застоявайте на едно място, останете активни. Бъдете внимателни при изкачване или слизане по стълби, пресичане и др., тъй като има риск от нараняване.

 

 

Рак

 

Жените, които искат да отслабнат трябва да започнат да полагат усилия още от тази седмица. Опитайте се да ограничите стреса и да избягвате хората, които ви натоварват. По-възрастните трябва да пазят здравето си изключително добре, защото са податливи на заболявания.

Лъв

 

Не стойте пред компютъра в малките часове на нощта, този навик, който отдавна практикувате, може да ви донесе много здравословни притеснения по-нататък. Работата няма да свърши, а вие, вместо да си помогнете ще влошите здравословното си състояние. Умората е надделяла в последните седмици, осигурете си достатъчно сън и намирайте време да се откъснете от ежедневието.

 

 

Дева

 

Работната седмица започва изключително напрегнато за вас. Трябва да издържите, но за целта са ви нужни повече сън и добра храна. Медитацията ще ви се отрази много добре, можете да потърсите съответните курсове и да започнете да я прилагате в ежедневието си.

 

 

Везни

 

Пациентите с високо кръвно налягане и диабет трябва да внимават с излизането в жегите. Пазете се от дехидратация и задължително носете шапка, докато сте навън. Не яжте тежки храни, наблягайте на плодовете и зеленчуците.

 

 

Скорпион

 

Ще се сблъскате с някои здравословни проблеми, които въпреки че не са от сериозно естество, ще ви създадат повечко напрежение в ежедневието. Децата са заплашени от стомашно разстройство, тъй че родителите трябва да са нащрек. Бременните жени трябва да посещават редовно лекаря си и да спазват стриктно указанията.

 

 

Стрелец

 

Благодарение на положителната настройка и силната си имунна система, ще се чувствате много добре през цялата седмица. Тийнейджърите ще се отърват от своите кожни проблеми, след като променят хранителните си навици и към по-здравословни.

 

 

Козирог

 

В относително добра форма сте, само не прекалявайте с работата пред компютъра и се раздвижвайте винаги, когато имате време и възможност. Пазете се от стомашно-чревни вируси. Мийте стриктно плодовете и зеленчуците преди консумация, и спазвайте отлична хигиена на ръцете.

 

 

Водолей

 

Имунната ви система е доста отслабена, тъй че се пазете от стрес, лоша храна и хора, които ви натоварват. Обърнете много специално внимание на онова, с което се храните, забравете за „бързите” храни и приемайте повече течности. Имате нужда от допълнителен прием на витамини и минерали.

 

 

Риби

 

Внимание – здравето ви е разклатено. Прекомерният стрес, тютюнопушенето и лошата храна са оставили отпечатъка си върху вас. Ще се почувствате много по-добре, ако започнете да спортувате. Ограничете контактите с неподходящи хора.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top