Search
Филтрирай по...

Здравен седмичен хороскоп за периода 26.01 – 1.02.2015 г.

хороскоп

 

 

Овен

 

През тази седмица отношението Ви към живота ще бъде абсолютно положително. Чувствате се изпълнени с енергия и ентусиазъм за нови начинания. Проблемите, които доскоро имахте с кожата започват да отзвучават. Не правете драстични промени в начина си на хранене!

 

 

Телец

 

Лек дискомфорт ще Ви притеснява в близките дни. Причина за това ще бъде огромното натоварване, на което ще бъдете подложени още известно време. Опитайте се да си почивате повече и не поемайте твърде много отговорности. При по-възрастните представители на зодията има риск от проблеми с костите и ставите.

 

 

Близнаци

 

Бъдете по-дисциплинирани и контролирайте апетита и желанието си да поемате повече алкохол. Опитайте се да бъдете умерени във всичко, което правите, защото има всяко прекаляване ще ви носи само неприятности. Избягвайте срещите с хора, които Ви натоварват.

 

 

 

Рак

 

В отлично здраве сте, както физически, така и емоционално. Пациентите с високо кръвно налягане трябва да съблюдават начина си на хранене и да избягват пакетираните продукти. Ако се притеснявате за теглото си, можете да практикувате йога.

 

 

Лъв

 

Към средата на седмицата може да се почувствате изключително напрегнати, сякаш без конкретна причина. Нивата на стрес при Вас са високи, вследствие на което негативните мисли не Ви оставят на мира. За да противодействате, трябва да имате хоби, което да Ви разсейва от ежедневието.

 

 

Дева

 

При девите има висок риск от кожни проблеми, които обаче би трябвало да изчезнат към края на седмицата. Вземете адекватни мерки и вместо да се смолекувате, потърсете мнението на специалист. Някакъв очистителен режим би Ви се отразил много добре, затова за няколко дни преминете към по-лека храна.

 

 

Везни

 

По-възрастните представители на зодията трябва да бъдат особено внимателни по отношение на здравето си. Времето е променливо, затова обличайте се добре и не се подлъгвайте по уж затоплящото се време. За да постигнете душевно равновесие, имате нужда от повече спокойствие и тишина.

 

Скорпион

 

Не предприемайте каквито и да било рискове по отношение на здравето си през тази седмица. Не консумирайте нищо, което би могло да Ви навреди, движете се повече, обличайте се топло и се наспивайте добре. Тютюнопушенето и злоупотребата с алкохол могат да са особено опасни за Вас през този период.

 

 

Стрелец

 

Благоприятните планетарни движения, гарантират, че седмицата ще бъде особено добра за стрелците. Отдавна не сте се чувствали толкова спокойни, уверени и ведри. Физическото Ви здраве също е на ниво. С повече сън и добра хеана, ще успеете да задържите максимално дълго това си състояние.

 

 

Козирог

 

Рискът от настинки и грип е висок при Вас. Особено много пазете гърлото си. Възможни са и болки в мускулите и ставите, общ дискомфорт и главоболие. Вземете предпазни мерки, като увеличите приема на течности и консумацията на свежи, сезонни растителни храни, и започнете прием на натурален имуностимулант.

 

 

Водолей

 

Обърнете специално внимание на здравето си, особено ако имате проблеми с теглото. Вече е време да внесете някои промени в начина си на хранене и да се погрижите за фигурата си. Излишните килограми пречат на сърдечно-съдовата система и повишават риска от диабет.

 

 

Риби

 

Дръжте емоциите си под контрол. Това може би ще бъде най-важното за Вас през новата седмица. Не се поддавайте на провокации и стойте настрана от всеки, който Ви напряга. Има висок риск от проблеми с нивата на кръвното налягане, които могат да станат доста високи, ако сте толкова емоционално лабилни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top