Search
Филтрирай по...

Здравен седмичен хороскоп за периода 27.06 – 3.07.2016 г.

здраве

 

 

Овен

 

Контролирайте нервите си, за да избегнете психическото напрежение и стреса. Рискът от силно главоболие и проблеми с кръвното налягане е висок, поради което трябва да бъдете много внимателни с емоциите. Направете всичко възможно, за да запазите спокойствие.

 

 

Телец

 

Здравето на по-възрастните хора и по-малките деца е отлично. Юпитер и Слънцето гарантират, че сериозните здравословни рискове са напълно елиминирани. Пазете се от преумора и се наспивайте повече.

 

 

Близнаци

 

Не позволявайте на стреса да разруши вашето щастие – може да ви струва твърде скъпо. Препоръчваме ви да се заемете с по-творческа дейност – това ще отвлече вниманието ви от черните мисли. Пациентите с висомко кръвно налягане не бива да приемат алкохол.

 

 

Рак

 

Болките във врата и шията много скоро ще отзвучат. Изпитвате силно желание за спортни и развлекателни дейности на открито. Благодарение на здравословния начин на живот, който водите напоследък, към края на седмицата ще почувствате огромно подобрение в емоционалното и физическото си здраве.

Лъв

 

Енергийните ви нива ще бъдат доста високи през цялата седмица. Чувствате се перфектно и сте готови за нови и различни занимания. От психическата умора, която съвсем до скоро ви тормозеше, няма и следа.

 

 

Дева

 

Сега е моментът за предприемане на необходимите действия, които ще ви помогнат да предотвратите болките в гърба и кръста. Някои от вас ще се сблъскат с кожни проблеми, породени от лошата храна и стреса. Опитайте се да бъдете спокойни, отпуснете се, в никакъв случай не се напрягайте.

 

 

Везни

 

Не пренебрегвайте главоболието и временното покачване на кръвното налягане. Най-добре за вас ще бъде да посетите специалист, с чиято помощ да разкриете причината за тези проблеми. Избягвайте каквото и да било претоварване и отделяйте повече време за очивка и релакс.

 

 

Скорпион

 

Прекомерният стрес и поемането на повече задължения в службата имат много отрицателно влияние върху вас. За да предотвратите неприятните последствия от това, ще трябва да балансирате живота си и да определите кои са вашите приоритети. Ако обърнете по-специално внимание на здравето си, изобщо няма да има от какво да се притеснявате.

Стрелец

 

Активното движение и здравословната диета правят чудеса с вас! Откакто наложихте някои промени в начин си на живот, се чувствате далеч по-добре от обикновено. Промените, които настъпват в здравословното ви състояние ще бъдат най-осезаеми през тази седмица, когато нивата на енергия ще се повишат, настроението ви ще се подобри, ще бъдете по-концентрирани, ще изглеждате по-добре и т.н.

 

 

Козирог

 

Активното движение и ограниченията в храненето ще ви се отразят много добре. Това е единствения начин да надвиете емоционалното си изтощение и да се справяте добре с ежедневните предизвикателства. Любителите на алкохола трябва да ограничат вредния навик.

 

 

Водолей

 

Стресирани и тревожни сте, изпълнени с негативни емоции. Намерете начин за известно време да се откъснете от ежедневната среда и да си дадете необходимата почивка. Бременните жени са в отлично здраве.

 

 

Риби

 

На всяка цена избягвайте вредната храна. Бъдете много внимателни в избора на продукти и се постарайте да преобладават плодовете и особено – зеленчуците. В случай, че не спазвате здравословен хранителен режим са възможни проблеми с кожата. На всяка цена избягвайте конфликтните ситуации, тъй като през цялата седмица сте изключително податливи на стреса.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top