Search
Филтрирай по...

Здравен седмичен хороскоп за периода 30.05 – 5.06.2016 г.

Здраве

 

 

Овен

 

Стресът може да ви изиграе лоша шега през новата седмица и да доведе до проблеми с кръвното налягане, главоболие и високи нива на тревожност. Не прибягвайте до самолечение, доори при най-незначителни оплаквания, потърсете помощта на специалист.

 

 

Телец

 

Очакват ви благоприятни промени по отношение на здравословното състояние. Онези от вас, които са имали проблеми с имунната си система, а оттам са прекарали настинка или грип, ще се чувстват много по-добре през новата седмица. Положителното отношение към живота ви помага много.

 

 

Близнаци

 

Постепенно се отърсвате от психическия стрес, благодарение на което ще се почувствате значително облекчение. Неразположението, свързано със стомаха също ще отзвучи, но за да се случат нещата по-бързо, бъдете внимателни по отношение на храненето си. Не преяждайте и хапвайте повече плодове и зеленчуци, за сметка на месото и млечните продукти.

 

 

Рак

 

Лягайте си в по-нормално време и прекратете излизанията до късно вечер през седмицата. Здравето ви има нужда от специално внимание и първата стъпка към подобрение, е да увеличите часовете за сън. Периодът не е подходящ за пътуване. Пазете се от проблеми, свързани със зрението, настинка и твърде много стрес.

 

 

Лъв

 

Луна в Лъв ще ви донесе много енергия и вдъховение. Чувствате се ентусиазирани и изпълнени с живот. Напрежението, причинено в резултат от ретроградното влияние на Меркурий започва да намалява. Към края на седмицата обаче, ще се наложи да впрегнете силите си и да се постараете да запазите максимално спокойствие, въпреки дразнителите наоколо.

 

 

Дева

 

Ще имате някои дребни неразположения, резултат от часовете, прекарани в работа пред компютъра. Тийнейджърите и по-възрастните хора трябва да обръщат по-голямо внимание на здравето си. Рискът от инфекции на кожата е виисок.

 

 

Везни

 

Загрижени сте за теглото си, но късно сте се сетили. Мина твърде много време, през което вие не внимавахте с какво се храните и какви количества поемате. Все пак периодът е добър за стартиране на здравословен режим. Няма да чакате дълго, докато първите подобрения станат осезаеми.

 

 

Скорпион

Обърнете специално внимание на здравето си, особено ако имунитетът ви е отслабен. В случай, че сте притеснени за теглото си, се ориентирайте към подходящ спорт, вместо да минавате от диета на диета. Ходете пеша колкото е възможно повече.

 

 

Стрелец

 

Онези от вас с нередовни хранителни навици и поемат твърде много отговорности, ще имат проблеми със здравословното състояние. Пациентите с диабет и високо кръвно налягане трябва да бъдат много внимателни. На всяка цена избягвайте „лошата” храна, преяждането и застойния начин на живот.

 

 

Козирог

 

По-възрастните хора, страдащи от болки в ставите, ще се чувстват значително облекчени през новата седмица, като подобрението ще бъде усетено още днес. Съветваме ви да ограничите количествата захар, както и бързите въглехидрати, тъй като рискът от спад в енергията е много висок.

 

 

Водолей

 

Промяна в диетата ще ви помогне да се почувствате по-добре. В случай, че на работното място имате твърде много стрес, спрете да поемате толкова много задачи и отговорности. Проблемите, свързани със сърцето и кръвното налягане могат да бъдат значително редуцирани с подходяща диета и повече движение.

 

 

Риби

 

Спешно се налага да се заемете по-активно с някаква творческа дейност, която ви носи вдъхновение и свеж поглед върху света. Сложете край на всички свои нездравословни хранителни навици. Болките и дискомфорта в стомаха ще започнат да утихват.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top