Search
Филтрирай по...

Здравен седмичен хороскоп за периода 30.11 – 6.12.2015 г.

Седмичен хороскоп

 

 

Овен

 

Онези от вас, които доскоро са имали здравословни проблеми, ще се чувстват значително по-добре през новата седмица. Промяната ще започнете да усещате още от днес. Емоционалният ви баланс ще се възстанови напълно, постарайте се да запазите тази свежа настройка, за да поддържате доброто си физическо и психо-емоционално състояние.

 

 

Телец

 

Избягвайте излишното напрежение, защото има риск от покачване на кръвното налягане. Това важи особено за пациентите със сърдечно-съдови проблеми, които трябва да бъдат особено внимателни за здравето си. Дори най-незначителният психически стрес може да ви се отрази крайно неблагоприятно.

 

 

Близнаци

 

Седмицата се очертава най-благоприятна за онези от вас, които имат проблем с излишните килограми. Чудесен период да започнете промени в начина си на живот, особено що се отнася до храненето. Повече движение и здравословна храна – това е най-добрият начин да изваете фигурата си и отново да бъдете енергични.

 

 

Рак

 

Ако сте имали проблеми, свързани с липсата на апетит и безсънието, можете да бъдете спокойни, защото те ще се разрешат бързо и лесно. Консултацията с диетолог, може да бъде от полза за вас. Онези от вас, които имат проблеми с кръвното налягане, трябва да намалят солта и да увеличат приема на течности.

 

 

Лъв

 

През новата седмица трябва да се грижите повече за здравето си, защото дребните проблеми могат да се усложнят. Онези от вас, които са на специален хранителен режим, трябва да внимават да не се поддадат на изкушения през новата седмица. Придържайте се стриктно към новата си диета и резултатите ще дойдат бързо!

 

Дева

 

Движението и ежедневните разходки сутрин ще ви се отразят много добре. Като цяло храната ви е здравословна, но се налага да намалите количеството, защото доста често прекалявате. Намалете приема на алкохол.

 

 

Везни

 

Имахте доста здравословни проблеми през последните седмици, но се очаква състоянието ви рязко да се подобри. Психическият стрес и напрежението на работното място трябва да бъдат редуцирани, за да не се стигне до мигрена и безсъние.

 

 

 

Скорпион

Положителното отношение към живота и силната имунна система ще ви помогнат да бъдете в добро състояние на духа през цялата седмица. Кожните проблеми могат да бъдат елиминирани с промяна в хранителните навици.

 

 

Стрелец

 

Хората с по-светла кожа трябва да бъдат особено внимателни, когато излизат навън, независимо от сезона. Винаги слагайте слънцезащитен продукт, защото кожата ви е силно чувствителна в този период.

 

 

Козирог

 

Имате огромна нужда от баланс и повече спокойствие. Напрегнати и изнервени сте, не сте в състояние да подредите приоритетите си, а чувството за обърканост ви пречи да вземате решения за по-сериозните неща. Не спите достатъчно и злоупотребявате с лошата храна, не си почивате достатъчно. Всичко това ви се отразява зле.

 

 

Водолей

Незначителните кожни проблеми ще изчезнат до края на седмицата. Ваш близък има нужда от вниманието и грижата ви, в никакъв случай не бива да го игнорирате. Избягвайте общуването с хора, които ви натоварват по какъвто и да било начин.

 

Риби

Проблемите с косата ще са на дневен план за вас. Независимо дали става дума за преждевременно побеляване, косопад или прекомерно суха коса, задължително вземете мерки. Допълнителният прием на витамини и минерали ще бъде от огромна полза в случая.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top