Search
Филтрирай по...

Здравен седмичен хороскоп за периода 9.05 – 15.05.2016 г.

Зодии

 

 

Овен

 

Поемането на твърде много служебни ангажименти може да ви докара неприятности със здравето. Нивата на стрес при вас са много високи. Ако не откриете баланс между работата и личния живот, рискът от заболявания и различни психо-емоционални проблеми, може драстично да се увеличи.

 

 

Телец

 

Здравословните промени в диетата и спортът ви помагат да подобрите цялостното си здраве, както и да понамалите теглото си. Но за да бъдат резултатите ви отлични, ще се наложи съвсем да редуцирате приема на алкохол.

 

 

Близнаци

 

Заради неблагоприятното влияние на Луната и Венера, повечето от вас ще имат проблеми с кожата и косата. Към края на седмицата обаче, състоянието ви значително ще се подобри. При по-младите мъже и жени има риск от смущения в храносмилането, поради което се налага избягването на продукти със съдържание на трас мазнини.

 

 

Рак

 

Не се заблуждавайте, че тютюнопушенето ще ви помогне да преодолеете стреса и напрежението в работата и личния живот. В краткосрочен план, то може и да ви донесе някакво облекчение, но неблагоприятните последици от него ще останат задълго във времето.

Лъв

 

Проблемите, свързани със стреса сериозно ще се задълбочат, ако не си вземете необходимата почивка. Възможни са болки и дискомфорт в областта на гърба и кръста, както и главоболие. Имате нужда от повече сън.

 

 

Дева

 

Обърнете сериозно внимание на здравето си, дори оплакванията ви да ви се струват маловажни. Потърсете мнението на специалист и вземете съответните мерки, за да не се влоши ситуацията още повече. Ако успеете да задържите оптимистичното отношение към живота, ще се възстановите много бързо.

 

 

Везни

 

Силен дискомфорт в областта на гърба, както и главоболие ви очакват през новата седмица. За да облекчите състоянието си, не прекалявайте със седенето или стоенето на едно място. Движете се повече и спете достатъчно. Малко медтиация или йога могат да ви се отразят много добре.

 

 

Скорпион

 

Здравето на любим ваш човек силно ще ви притеснява. Бъдете спокойни обаче, благодарение на грижите, които полагате всичко ще бъде наред. Не е никак препоръчително да спазвате строги диети, тъй като имунната ви система е отслабена.

 

Стрелец

 

Стойте далеч от хора и ситуации, които ви натоварват. Не се натоварвайте с чужди проблеми и си осигурявайте достатъчно сън през нощта. Всичко това е много важно, за да запазите нормалното си психическо и емоционално състояние, и за да не натоварвате нервната си система.

 

 

Козирог

 

Напоследък не сте в състояние да контролирате емоциите си. Може би сте твърде стресирани, а нередовното и непълноценно хранене усложнява още повече състоянието ви. Пациентите с диабет и високо кръвно налягане трябва да обърнат специално внимание на здравето си.

 

 

Водолей

 

Отслабената нервна система и психическата ви нестабилност ви карат да се чувствате ужасно. Това ви състояние се дължи на огромното напрежение, при което работихте през последните няколко седмици. Имате нужда от сериозна почивка, в противен случай здравето ви може сериозно да се влоши.

 

 

Риби

 

Забързаният ви график ви се отразява ужасно. Но за щастие за много от проблемите, които досега ви притесняваха, ще се намери решение. Това благоприятно развитие на нещата ще ви държи в относително спокойно състояние, благодарение на което състоянието ви ще се подобри.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top