Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за месец април 2013г. (част първа)

Овен

Стомашни проблеми заплашват тези от Вас, които са заети да ходят по партита и да хапват вредна храна. Особено учащите рискуват да се разболеят, ако не се грижат адекватно за себе си. На всяка цена избягвайте случайните места за хранене и се движете повече. Мързелуването през този месец ще Ви създаде проблеми. През този месец трябва да се съсредоточите към подобряване на здравето си. Има вероятност да промените своите хранителни навици и да започнете нова фитнес програма, може би аеробика или йога. Позитивното мислене ще спомогне за контрол над болестите. Задължително ще имате нужда от енергия, за да се справите с проблемите си.  Свързаните със стреса проблеми леко ще затихнат и главоболието няма да Ви тормози през този месец. През настоящия месец трябва да внимавате с храненето си и да избягвате всичко, което може да разстрои стомаха Ви. Може би сте склонни към преяждане или към консумиране на вредна храна. Проблемите, дори когато са дребни, трябва да се третират незабавно. Работенето до късно през нощта може да Ви докара много напрежение, което е особено ненужно. Всякакви грижи и стрес трябва да се избягват.

 

Телец

Има вероятност нездравословните навици да доведат до неблагоприятен ефект през този месец и това може да Ви докара трудности за дълъг период от време. Периодът не е подходящ за пътуване, тъй като то може да има негативен ефект върху Вашето здраве и да повиши нивата на стреса. През този месец е възможно да Ви засегнат проблеми със съня.

Може да се чувствате уморени и оплакванията от главоболие да зачестеят. На всяка цена избягвайте дългите часове в офиса. Медитацията ще е от полза. Погрижете се за защита на детето Ви от инфекции. През този месец правите някои особено мъдри избори, които Ви помагат да подобрите здравето и формата си. Пълноценното хранене и позитивното мислене ще окажат огромно въздействие върху общото състояние през този месец. Избягвайте мазната и пикантна храна, тъй като това може да доведе до стомашни разстройства.

 

Близнаци

Вкарайте в порядък режима си и се върнете към този, който спазвахте по-рано или могат да Ви сполетят здравословни проблеми. Редовният спорт би бил от полза и се старайте да се въздържате от хапване на случайни места, защото сте склонни към стомашни проблеми. Внимавайте, ако пушите и страдате от алергии, намалете драстично пушенето и преминете към по-здравословно хранене. Месецът ще бъде добър за тези, които се оплакват от чести болки, тъй като те ще утихнат. Децата могат да изпитат затруднение при съсредоточаването в уроците си, което да предизвика раздразнение; да се успокоят, тъй като нещата скоро ще се подобрят. Майките да си почиват и да не се впускат в силови дейности, за да се предпазят от ново разболяване. Възрастните представители да не напрягат краката си твърде много, за да нямат усложнения по-късно. Възрастните хора да приемат предписаните си лекарства и да не бъдат безхаберни. Продължете с разходките и не правете компромис с часовете за почивка.

 

Рак

Не се разстройвайте психически, ако се чувствате по-безсилни напоследък, тъй като това също може да увреди Вашето здраве. Жените, които са склонни към напълняване, трябва да се грижат за храненето си и да правят упражнения. Приемането на повече течности ще помогне много.

По-възрастните представители трябва да бъдат търпеливи по отношение на здравословните проблеми, понякога подобрението отнема време. Ако мислите за йога или медитация, сега е времето да ги вместите в програмата си. Всяка програма за влизане във форма ще даде отлични резултати. Важно е да не поемате твърде много стрес по това време, за да не се засегне здравето Ви. Нашето собствено здраве е приоритет над всичко друго. Медитацията ще спомогне да останете спокойни и отпуснати през по-голямата част от месеца. Работещите да престанат да поемат ненужен стрес на работа. Съветваме Ви да не бъдете небрежни, когато се отнася за здравето Ви. Интересът Ви към спорта се засилва и увлечението по него Ви помага да сте в добра форма и да се чувствате по-добре от преди. Бременните да са внимателни през този месец. Ежедневието Ви се струва отегчително.

 

Лъв

Ако стомахът Ви създава проблеми напоследък, опитайте с нова и подобрена диета-може да свърши чудеса. Опитайте се да спазвате колкото Ви е възможно повече здравословни съвети в ежедневието си. Особено младите ще имат трескава програма, която може да ги измори и изтощи. Опитайте да намалите натовареността в работата. Преработването през този месец може да Ви преумори, но и да направи трудно поддържането Ви във форма. Липсата на сън може да причини много проблеми за здравето. Не се претоварвайте и започнете дейности, които спомагат за намаляване на стреса и тревожността. Сега е най-подходящото време да започнете програма за влизане във форма за постигане на максимални резултати. Медитацията и йогата ще са Ви от полза. Вие сте в пълната си форма този месец тъй като проблемите затихват. Създайте си весело ежедневие и не изпадайте в монотоност. Позитивното Ви мислене ще спомогне за контрол над болестите. Не се захващайте с повече работа, отколкото можете да се справите и отделете време за себе си. По-възрастните да приемат лекарствата си своевременно.

 

Дева

Няма да се сблъскате с нищо сериозно в здравословно отношение. Но все пак през този период може да се напожи да преминете през различни здравословни проблеми. Податливи сте на инфекции. За да се предпазите от тях поддържайте своите лични вещи чисти, за да спазвате добра хигиена. Жените могат да бъдат засегнати от кожни проблеми, дължащи се на менструалния им цикъл. Съветваме възрастните хора да не се напрягат твърде много или са заплашени от болки в коленете и ставите. Бременните да положат усилия да не се оставят на депресивни състояния.

 

За да прочетеш хороскопа за следващите зодии, кликни тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top