Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за месец май 2013г.

Овен

След двата по-скоро трескави месеца, напрежението ще се понижи и стресът ще започне да изчезва. Няма да имате толкова много енергия вече (въпреки че няма да почувствате недостига й), но функциите на тялото ще си починат, ще установят баланс. Физическото Ви състояние ще бъде отлично. Излизане сред природата ще Ви се отрази добре. Прекарвайте уикендите в паркове, на село, в планината.

Телец

Изпълнени сте с много жизненост и дори допълнително енергия. Насочете тази сила към добре дефинирани цели, спорт, захванете се със силова физическа активност. Съветваме Ви все пак да бъдете предпазливи, тъй като опозицията Марс-Сатурн, слънчевото затъмнение на 10 май 2013г. и други нехармонични планетарни конфигурации ще са предпоставка за не много приятни изненади, особено през първата половина на месеца. Бъдете спокойни, не прибързвайте, избягвайте рисковете и напрежението.

Близнаци

Ще бъдете в страхотна форма. Въпреки това ще трябва да излезете извън видното и да се пазите, тъй като опозицията Марс-Сатурн върху оста на здравето може да бъде опасна. Грижете се за себе си, пазете се и стойте настрана от потенциални рискови. Радвайте се на своите резултати, но пазете гърба си.

Рак

Ще бъдете в много добра форма през първите две декади на месец май 2013г. През последната декада ще се чувствате по-уморени и отпаднали. В тази уязвима среда, болестите могат да се появят по-лесно, така че бъдете внимателни. Повече почивка, малко физически упражнения и балансирани хранителни навици могат да предотвратят много проблеми. Помогнете на приятели в нужда, опитайте се да ги разберете и бъдете търпеливи с тях.

Лъв

През първата декада на месец май 2013г. трябва да сте по-внимателни по отношение на здравето си. Бързането, непредпазливостта, раздразнението и стресът могат да имат негативно влияние. Втората декада ще бъде по-благоприятна от първата, а последната декада ще бъде най-добра от всички. Опитайте да избягвате излишъците и рисковите обстоятелства.

Дева

Ще бъдете в добра форма. Ще сте в добро настроение и оптимизмът Ви ще нараства ден след ден, достигайки пика си през последната декада на месец май 2013. Все пак има риск от затруднения при пътуване през първата част на месеца, а през третата седмица на май може да сте в период на невнимание и липса на концентрация. Алкохолът, лекарствените препарати и всичко друго, което повлиява на бдителността Ви, трябва да се избягва.

Везни

Множество от планети в осмия дом на Везни – сред които Слънцето, изворът на живота и Венера, покровителката на Вашия знак – възможно е да не сте себе си през първата декада на май: липса на енергия, притеснения, тревожност. Формата Ви прогресивно ще се подобрява и през последната декада ще се чувствате в най-добрата си форма.

Скорпион

Напрежението в отношенията може да доведе до стрес от психологическо естество. Заради опозицията на Марс със Сатурн в конфликт със Слънцето, има риск от критични обстоятелства, още повече, че Марс ръководи Вашия дом на здравето, а Уран, намиращ се в същия дом, оформя квадрат с Плутон. Само едно: грижете се за себе си! Избягвайте рисковите обстоятелства!

Стрелец

Май 2013 ще бъде сложен период от годината. Наблюдавайте внимателно здравето си. Не трябва да го подценявате. Склонни сте към разболяване и критични ситуации. Не се оставяйте на произвола на съдбата, не се притеснявайте и взимайте своевременно мерки в случай, че се появят проблеми. Бъдете внимателни с децата или с родителите (според случая).

Козирог

Рисковете през месец май са: напрежение, стрес и усещане за притискане. Възможни са и други неразположения през първата половина на месец май. Излишъците, излагането на разни рискови фактори и склонността за справяне с някои неща като жертвате здравето си могат да сериозно да Ви навредят. Намерете начини за изразяване на своите артистични заложби, дори и като хоби.

Водолей

По принцип сте силно устойчиви физически, но напрежението може да бъде високо и през първата половина на месеца има риск от поява на някои неочаквани проблеми. Втората половина на месец май ще Ви донесе преливаща жизненост и възможности за разпускане и забавления. Бъдете гъвкави и избягвайте конфликтите!

Риби

Здравето трябва да бъде под наблюдение, защото може да се появи някое неочаквано събитие. Освен това, през първата част на май сте предразположени към раздразнение и конфликти. Бъдете внимателни, ако пътувате, както и при всякакъв тип придвижване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top