Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за м. април 2013г. (част втора)

Везни

Макар че през този месец няма да се случи нищо тревожно с Вашето здраве, все още сте склонни към разболяване, типично за сезона. Много е важно да сте добре психически за постигане на обща добра форма. От полза биха били дейности на открито. Зад всеки здравен проблем, които Ви сполети, потърсете промяна в начина на живот. През този месец ще се чувствате много по-добре, в сравнение с последно време. Това ще намали психическия стрес и също ще Ви помогне за физическо и емоционално здраве. Бременните да спазват лекарските препоръки. Отнесете се открито към проблемите си и така ще подобрите радикално цялостното си здраве. През този месец може да се чувствате неотпочинали без видима причина. Медитацията ще Ви бъде от полза.  Бременните да положат усилия и да не се оставят на депресията. Децата са уязвими от болести, пренасяни по въздуха, така че родителите да внимават. Прес този месец здравето на партньора Ви ще изисква Вашето внимание.

Скорпион

Здравето ще бъде в центъра на Вашето внимание през целия април. По принцип здравословното Ви състояние ще е добро. Може да бъдете засегнати от някои здравословни проблеми, но е по-вероятно да се подложите доброволно на медицински манипулации като например планирана дентална процедура, оперативна намеса или друго. Спрете да се стресирате, особено ако това Ви засяга физически. Страдащите от проблеми с кръвното налягане да внимават с приема на сол и да мерят нивото на кръвното си налягане. Имунната Ви система може да е малко понижена и сте склонни към лесно хващане на настинки. Започването на отслабваща програма сега ще даде добри резултати. През по-голямата част от месеца ще сте в добро настроение, което ще се отрази положително на здравето Ви.

Стрелец

През първите две декади на април ще бъдете в много добра форма. Тази допълнителна енергия трябва да бъде вложена във физическа активност, като каране на колело или ролери, плуване, фитнес, танци или разходки-те трябва да са част от ежедневната Ви програма. Бременните няма да се изправят срещу сериозни проблеми. Ще усетите облекчение от главоболието, което Ви тормозеше напоследък. Страдащите от проблеми с кръвното налягане да спазват стриктно диетата си и да не приемат излишни рискове. Има вероятност за покачване на теглото при тези, които не се притесняват за здравето си и преяждат.

Възможно е здравословните проблеми да се увеличат през последната декада на месеца. Внимайте и взимайте мерки!

Козирог

Нещата няма да са такива, каквито Ви се иска в здравословно отношение. Ще Ви е трудно да спазвате спортната си програма. Това може да повлияе на здравето и енергийните Ви нива. Добрите хранителни навици ще държат проблемите под контрол. Ако ли не, Ви заплашват здравословни проблеми. Доброто настроение, комбинирано с добри навици, ще повиши формата Ви. Има вероятност болките в гърба Ви да утихнат. Към втората част на месец април формата Ви ще бъде отлична, най-вече през последната декада. Все пак избягвайте излишъците от какво да е естество и не поемайте рискове. Последната декада на април може да доведе също така и до проблеми.
Водолей

Не Ви заплашват заболявания. Ако все пак има изключения, то те ще преминат леко. Има вероятност да се отървете от леките храносмилателни проблеми. Трябва да промените малко хранителните си навици и начина си на живот. Позитивното настроение и силната имунна система Ви поддържа в добро състояние на духа през целия месец. Кожните проблеми при подрастващите най-накрая ще затихнат към края на този период. Страдащите от проблеми с кръвното налягане ще се почувстват по-добре.

Не се претоварвайте и бъдете по-внимателни през последната декада на месеца.

Риби

По-здравословният начин на живот ще бъде водещ през този месец. Чрез подобряване на хранителните навици ще държите болестите под контрол. Физическите упражнения и дейностите на открито ще подобрят формата Ви. Но се хранете пълноценно и гледайте оптимистично на света. Ще Ви е лесно да си починете, тък като здравето Ви е отлично. Адекватната почивка е необходима, за да сте здрави през този месец. Възможни са ставни болки, така че не се пренапрягайте. Може да имате проблеми със съня. Някои от Вас могат да се оплакват от болки на различни места по тялото през по-голямата част от месеца. Месецът ще започне добре, без какъв да е сериозен здравословен проблем. През втората част от месеца може да се сблъскате с разни здравословни проблеми като главоболие. Не се тревожете. Взимането на превантивни мерки ще контролира проблемите. Много от Вас трябва да спрат да се стресират и да избягват преработването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top