Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 01-07.04.2013

Овен

През тази седмица сте заплашени от някои незначителни здравни проблеми. Въпреки че не са от сериозно естество, те могат да Ви развалят настроението. Стомашните разтройства заплашват децата, така че родителите стриктно да наблюдават храненето им и да се уверят, че то е здравословно. Бременните жени да бъдат по-внимателни.

Телец

Тази седмица обърнете специално внимание на храненето, тъй като сте склонни към лесно покачване на теглото. Опитайте се да избягвате вредната храна, доколкото Ви е възможно, за общо добро здраве. Децата ще бъдат в добро настроение и ще усетят облекчение на всички здравословни проблеми, които са имали. Някои от Вас могат да бъдат засегнати от проблеми с гърлото, така че избягвайте много студени и горещи храни и напитки.

Близнаци

През тази седмица отделете специално внимание на здравето си и вземете необходимите предпазни мерки, доколкото е възможно, тъй като сте склонни към здравословни проблеми. Проблемите със зрението са сигнал за някои от Вас, особено учащите, да дадат почивка на очите си и да не прекарват толкова много часове пред компютър. Възрастните най-накрая ще усетят облекчение от болежките и ставните болки, от които страдат.

Рак

През тази седмица ще се нуждаете от цялата си енергия, тъй като сте заплашени от някои здравословни проблеми. По-възрастните и страдащите от астма са склонни към дихателна недостатъчност и внезапни дихателни пристъпи. Бременните нямат да имат проблеми през тази седмица.

Лъв

Макар че през тази седмица няма за какво да се тревожите по отношение на здравето, опитайте да не бъдете небрежни и да се грижите за себе си. Децата са склонни към стомашни разтройства, така родителите стриктно да следят тяхното хранене. Ще бъдете в добро настроение през по-голямата част от настоящата седмица, което ще окаже положителен ефект върху здравето Ви. Възрастните хора да приемат лекарствата си своевременно.

Дева

През тази седмица може да се погрижите за здравето си, защото сте склонни към настинки. Може да се изправите срещу проблеми, засягащи работата Ви, поради умора и изтощение. Хапвайте леки храни и избягвайте тежката храна. Възрастните хора да правят леки упражнения или разходки, за да се поддържат във форма. Внимавайте да не се напрягате.

Везни

Тази седмица ще бъде добра за някои от по-възрастните представители, тъй като ще усетите облекчение от сърдечните проблеми, от които се оплаквате. Тялото Ви ще Ви отвърне по позитивен начин на новото лечение и ще се почувствате по-добре. Някои от Вас са склонни към покачване на теглото, така че избягвайте глезенето с прекалено тежка или мазна храна. Децата да се пазят от намокряне, тъй като са склонни към настинки.

Скорпион

През по-голямата част от седмицата, Вашето здраве ще е добро и ще бъдете в чудесно настроение. Децата ще усетят облекчение от настинката или грипа, които са ги мъчили няколко дни по-рано. За тези от Вас, които искат да отслабнат, сега е идеалното време да започнат програма със спорт. Със сигурност ще имате добри резултати от всяка физическа активност, която започнете сега.

Стрелец

Настоящата седмица ще бъде много добра в здравословно отношение и няма да Ви тревожат големи проблеми. Младите кариеристи да не прекарват твърде много време на работа и да отделят време за себе си. Децата да внимават за кожни проблеми.

Козирог

Очаква се лека седмица в здравословно отношение. През по-голямата част от времето ще сте в добро настроение, което ще се отрази позитивно на общото Ви състояние. Отделете специално внимание на децата си. Потърсете опции за отърсване от стреса от миналата седмица.

Водолей

През тази седмица, няма да има за какво да се тревожите по отношение на здравето. Тези от Вас, които страдат от хронично заболяване, най-накрая ще попаднат на подходящо лечение. Внимавайте промените във времето да не засегнат здравето Ви, тъй като сте склонни към грип или настинка. По-възрастните да избягват тежката храна, за да държат под контрол лошото храносмилане.

Риби

Тази седмица в здравословно отношение ще бъде повече или по-малко лека и няма да имате големи проблеми. По-възрастните представители ще усетят облекчение от ставните болки, които ги тормозят през последните няколко дни. Младите да не се глезят с много вредна храна, за да нямат проблеми с кожата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top