Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 02-08.12.2013г.

Здравен хороскопОвен

Лични проблеми могат да Ви накарат да се чувствате малко неотпочинали през тази седмица. Бъдете спокойни и пазете съзнанието си далеч от напрежението. За да постигнете това, се захванете с някаква творчека дейност и не позволявайте на нежелани мисли да нахлуват в съзнанието Ви. Отърсването от напрежението е необходимост, за да се концентрирате върху работата си.

 

Телец

Вероятно ще сте малко превъзбудени през тази седмица. Някои от Вас ще се отдадат на бездействието. Спрете с тази практика, защото това ще доведе до много негативни мисли. Възрастните представители да са нашрек относно нивата на кръвната захар и кръвното налягане. Вземете нужните предпазни мерки. Бъдете внимателни при преминаване по неравни терени.

 

Близнаци

През тази седмица ще се възстановите от отдавнашни болежки. Необходимо е стриктно самонаблюдение през този първоначален период. Не пренебрегвайте здравето си и следвайте ограниченията в храненето. Важно е да поддържате дистанция от лесно избухливи хора. Грижете се за здравето си.

 

Рак

Тези от Вас, които се изправят пред проблеми с теглото, могат да ги задълбочат поради небрежност или самодоволство. Звездите Ви съветват да избягвате пикантна и вредна храна. Наблегнете на пълноценното хранене и се отдайте на възстановяващи дейности. Спортът спомага да се почувствате по-добре.

 

Лъв

През тази седмица ще запълните съзнанието си с положителни мисли и това ще се отрази благоприятно на здравето Ви. Позитивното отношение спомага да се дистанцирате от стреса и да си почивате. Инженерите да бъдат внимателни в работата си.

 

Дева

Ще Ви тормозят проблеми с теглото. Време е да започнете сериозно да спортувате. Може да започнете с дейности, които Ви доставят удоволствие като дългите разходки. Със сигурност ще повиши формата Ви. Ако сте по-възрастни, може да практикувате йога, тъй като ползата ще е двойна-ще срещнете нови хора и ще спортувате.

 

Везни

Грижете се за здравето си, особено ако имунната Ви система е слаба. Ако имате притеснения относно теглото си, концентрирайте се върху спорта вместо върху притеснението. Променете храненето си и идете във фитнес залата или на разходка.

 

Скорпион

Ако сте склонни към алергии, то тази седмица може да Ви донесе неприятни новини. Може да забележите обриви. Добре е да положите грижи още от самото начало, за да не се влоши проблемът.

 

Стрелец

Здравето може да Ви причини леки притеснения. Внимавайте какво ядете и избягвайте храна от съмнителни източници. Здравословните проблеми може да се разрешат като насочите живота си към други перспективи. Ежедневно се грижете за здравето си. Марс и Меркурий ще изпълнят съзнанието Ви с положителни мисли и Вие ще се радвате на промяна в настроението Ви.

 

Козирог

Влиянието на Слънцето може да Ви причини главоболие, въпреки че общото Ви здраве е добро. Осигурете си пълноценен сън и дайте почивка на съзнанието си. Възрастните представители да си направят програма с физически упражнения, за да избегнат здравословни проблеми. Подрастващите да съсредоточат енергията си в техните основни цели, било то и какъв да е вид спорт. Спортувайте и се усъвършенствайте.

 

Водолей

Децата са склонни към храносмилателни проблеми. Грижете се за тяхното хранене. Омъжените жени може скоро да открият, че са бременни отново или за първи пък. Бъдете готови за някои големи промени в живота си, всичките за добро.

 

Риби

Може да имате храносмилателни проблеми в началото на седмицата. Може лесно да ги избегнете чрез превантивни мерки. Ако страдате от проблеми с очите, направете нещо по въпроса. Пренебрегването на проблемите влошава ситуацията.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top