Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 04-10.03.2013г.

Овен
Очаква се смесена седмица по отношение на здравето. Юпитер ще повлияе благоприятно върху проблемите с кръвното налягане на по-възрастните представители на зодията. Някои от Вас могат да бъдат засегнати от храносмилателни проблеми, така че избягвайте мазни храни и включете фибри в храната си. Бъдете внимателни, за да се опазите от настинка или грип. Жените трябва да проявят търпение, ако страдат от кожни проблеми.

Телец
Грижете се за здравето си през тази седмица, особено тези от Вас, които имат понижен имунитет. Настинката и грипът Ви заплашват, така че трябва да се пазите. Жените, които се тревожат за теглото си, трябва започнат редовни упражнения, вместо да мислят за наднормените си килограми. Опитайте с йога или разходки, ако Ви е невъзможно да посещавате фитнес зала. По-младите, които се тревожат за кожните си проблеми, трябва да внимават с вредната храна и безалкохолните напитки.

Близнаци
Може да забележите леки проблеми по отношение на здравето през тази седмица. При някои от Вас това ще бъдат стомашни проблеми. По-възрастните представители на зодията, които се оплакват от артрит и кръвно налягане, трябва редовно да правят разходки и да не пропускат физическите упражнения. Подрастващите да се откажат от нездравословните си навици, ако искат да водят нормален живот след време.

Рак
По-възрастните хора могат да получат артритни болки през тази седмица. Астматиците трябва да бъдат внимателни и да избягват резките промени в температурата. Грипът и настинката са дебнещи заплахи, така че се защитете.

Родители, бъдете внимателни по отношение на здравето на децата си.
Жени, следете какво консумирате, ако сте склонни към покачване на теглото. Пийте много вода и сокове от пресни плодове. Много от Вас ще бъдат засегнати от кожни проблеми. Като цяло, трябва да започнете програма за влизане във форма.

Лъв
Бъдете внимателни през тази седмица. Младите хора за застрашени от главоболие, проблеми с кръвното налягане и негативни мисли. По-възрастните могат да се изправят срещу проблеми с нервната система и зрението. Някои от Вас могат получат болки в колената. Правете разходки и упражнения за поддържане на добра форма. Децата могат да бъдат засегнати от настинка, кашлица, или стомашни проблеми. Бременните жени да си обърнат специално внимание-следвайте предписанията на Вашия лекар, не правете нищо извън тях.

Дева
Очаква се хубава седмица по отношение на здравето. Някои от младите представители могат да бъдат засегнати от кожни проблеми. Пийте много течности и включете свежи плодове в диетата си. Възрастните хора ще усетят облекчение на проблемите си с краката към края на седмицата. Астматиците също ще усетят облекчение. Жените, които се тревожат за теглото си, трябва или ежедневно да започнат да следват програма за добра форма.

Везни
Ще бъде нормална седмица за повечето от Вас. По-младите могат да бъдат засегнати от кожни проблеми. Контролирайте това като се храните здравословно. По-възрастните могат да бъдат засегнати от проблеми, свързани със стреса. Бъдете особено внимателни през тази седмица и укротете нрава си. Не яжте мазни храни. Някои от Вас могат да бъдат засегнати от храносмилателни проблеми. Включете свежи плодове в закуската си. Децата могат да развият кашлица.

Скорпион
Грижете се за здравето си и не предприемайте пътувания през тази седмица. Възможни са кожни проблеми и трябва да следите колко течности приемате. Бременните жени ще имат лека седмица. Леките упражнения ще са от полза. По-възрастните могат да имат леки проблеми с дихателната система. Следете теглото си и правете редовно разходки.

Стрелец
Очертава се нормална седмица, въпреки че някои могат да се чувстват психически стресирани, като резултат от своите професионални отговорности. Карайте го по-кротко, за да се предпазите от заболявания. По-възрастните могат да бъдат засегнати от лека настинка. Погрижете се за ушите и очите си през тази седмица. Някои от Вас могат да имат проблеми с храносмилателната система. Адаптирайте се към промените във времето.

Козирог
Сатурн сигнализира на повечето от Вас да внимават за болки в гърба, стомашни проблеми и ставни болки. Грижете се за здравето си, особено през тази седмица. Осигурете си подходяща физическа активност и следете храненето си. По-възрастните да приемат редовно препаратите си и да не забравят редовната физическа активност. Астматиците трябва да внимават, тъй като времето може да влоши състоянието им.

Водолей
Хората, заети в сферата на бизнеса, трябва да се грижат за здравето си през тази седмица. Можете да почувствате психически стрес. При някои от Вас могат да се появят проблеми с кръвното налягане и дихателната система. Поддържайте баланс между личния и професионалния живот, за да имате минимални проблеми. Дори 10 минути медитация на ден ще Ви помогнат значително.

Риби
Като цяло седмицата ще е добра за повечето от Вас. Въпреки това, не се стресирайте твърде много, ако искате да останете добре физически и психически. Бременните жени да внимават какво консумират. Дори и най-малкият стрес може да причини много вреди. Опитайте се да останете жизнерадостни и правете леки сутрешни разходки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top