Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 05-11.08.2013 г.

Здравен хороскоп за периода 05-11.08.2013 г.Овен

През тази седмица сте склонни към стрес в работата или у дома. Страдащите от проблеми с кръвното налягане и кръвната захар да не се поддават на изкушения. Седмицата е добра за избавяне от дребните заболявания – звездите са с Вас. За справяне със стреса се отдайте на медитация.

 

Телец

През тази седмица ще усетите облекчение от хроничните заболявания. Ще намалеят и стомашните болки. Здравето Ви ще се подобри, само ако внимавате какво ядете. Покачването на теглото третирайте с упражнения. През тази седмица отношението Ви към живота е позитивно и се чувствате отпочинали и щастливи.

 

Близнаци

Здравето на Ваш любим човек може да бъде източник на тревога през тази седмица. Вашата помощ ще бъде оценена. Направете си профилактичен преглед. Избягвайте радикалните диети, за да не си причините сериозни здравословни проблеми в бъдеще. Йогата помага да сте здрави психически и физически. Започнете нова програма с физически упражнения за положителен ефект върху общото здраве.

 

Рак

Не приемайте пушенето като средство за отпускане на стреса, тъй като то само влошава нещата. В кратък период носи облекчение, но в дългосрочен води до усложнения. Не бъдете небрежни към храненето си или към приема на лекарства, за да не пострада здравето Ви.

 

Лъв

През тази седмица бъдете внимателни, за да не Ви засегнат някои леки заболявания и да се окажете с лека температура. Храносмилането Ви, особено при по-възрастните и при бременните е под влиянието на Юпитер. Спазващите диета може да забележат, че е трудно да я следват и дори да се окажат с няколко килограма отгоре.

 

Дева

През тази седмица се стремете към подобряване на здравето. Склонни сте към промени в хранителните навици и започване на нова програма за добра форма, особено аеробика или йога. Тази позитивна нагласа държи болестите под контрол. Ще имате нужда от енергия за справяне с проблемите. Проблемите, свързани със стреса, леко ще утихнат и няма да Ви тормози главоболие.

 

Везни

През тази седмица взимате някои мъдри решения, които Ви помагат да подобрите здравето си и добрата си форма. Хранителните Ви навици се подобряват, което ще Ви помогне и за справяне с проблемите с теглото. Пълноценната диета и позитивното мислене оказват оказват въздействие върху състоянието Ви. Избягвайте мазната и пикантната храна, тъй като може да причини стомашни проблеми.

 

Скорпион

През тази седмица стресът може да Ви докара проблеми с кръвното налягане. Не пренебрегвайте дребните здравословни проблеми. Времето е подходящо да си направите профилактичен преглед.

 

Стрелец

През тази седмица отношението Ви към живота ще е позитивно и ще се чувствате отпочинали и щастливи, Очаква се подобрение на кожните проблеми. Ще се чувствате много добре, ако взимате мерки и избягвате някои храни. Времето не е подходящо за експерименти и за драстични промени в диетата. Ако добавите йогата в ежедневието си, ще бъдете във форма и ще се чувствате добре – вероятно ще окаже положително влияние върху цялото Ви здраве.

 

Козирог

През тази седмица ще бъдете привлечени от по-здравословния начин на живот. Преминете към нови хранителни навици и се занимавайте с дейности на открито. За да сте във форма и пълни с енергия – отворете съзнанието си към добри идеи. Тези от Вас, които страдат от заболяване от дълго време, най-накрая ще намерят подходящо средство за лечение. Не приемайте здравето си за даденост и се хранете пълноценно.

 

Водолей

Проблемите със стреса ще се задълбочат, ако не си вземете почивка от работата. Избягвайте поемането на твърде много отговорности, за да нямате здравословни проблеми. Склонни сте към леки болки в гърба и главоболие, така че се грижете за себе си. Отделете време за йога и медитация.

 

Риби

Някои от Вас могат да имат проблеми с кожата в началото на седмицата, които обаче ще утихнат към края. Предпазните мерки ще помогнат за избягване на проблемите. Здравето на любим човек изисква специално внимание – не се тревожете, тъй като няма нищо сериозно. Затрудненията изчезват при преминаване към по-добър начин на живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top