Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 06.07. – 12.07.2015г.

Здравен хороскоп

 

Овен

 

През тази седмица е възможно да имате оплаквания във връзка с леки здравословни неразположения. Не се тревожете за тях- бързо ще отшумят. Пазете внимателно децата от храни с висока масленост, тъй като има голям риск да претърпят сериозно стомашно разстройство. Залагайте на плодовете и зеленчуците, за да сте сигурни, че си набавяте необходимите витамини и минерали. За бременните е препоръчителен рутинен преглед от медицинско лице.

 

 

Телец

 

През тази седмица вземате изключително мъдри решения по отношение на подобряването на здравословното си състояние. Новият хранителен режим ще подпомогне изграждането на фигурата ви и ще ви лиши от голяма част от мастните натрупвания. Позитивното мислене в следствие на предприетите промени, ще са причината за множество нови познанства и усмивки. Важно е да избягвате прекомерно мазната и пикантна храна, тъй като консумацията на такава ще доведе до стомашни проблеми.

 

 

Близнаци

 

През настоящата седмица не се наспивате добре. Чувство на преумора и неприятно главоболие са причина за прекомерните нива на стрес. На всяка цена избягвайте извънредната работа в офиса. Медитацията е препоръчителна за вас, тъй като ще ви накара да се почувствате значително по-спокойни и уравновесени. При децата рискът от инфекциозни заболявания е увеличен, затова препоръчително е да вземете необходимите предпазни мерки.

 

 

Рак

 

Вече има осезаема разлика в цялостното ви здравословно състояние в следствие на йога упражненията, на които сте отдадени напоследък. Отдавна не сте изпитвали подобен емоционален покой, затова помислете за увеличаване на времето за практикуване на подобен вид спортни занимания.

 

 

Лъв

 

През тази седмица сте разтревожени по отношение на телесното си тегло, това е и причината да сте склонни да предприемете действие по въпроса. Особено внимателни сте към всичко, което консумирате. И все пак, опитайте да бъдете по-спокойни- доброто отношение към приятели и познати ще допринесе за многото позитивни емоции, които ви очакват през следващите дни!

 

 

 Дева

 

Чудесното здраве и здравословният хранителен режим ще са основна причина да регулирате и телесното си тегло. Свежият въздух ви се отразява перфектно и ви изпълва с енергия. Доброто настроение ще ви стимулира да бъдете физически активни. Препоръчително е през уикенда да избягвате сладките храни, тъй като са възможни стомашни проблеми.

 

 

Скорпион

 

Проблеми със здравето ще ви тревожат през тази седмица. Време е да осъзнаете, че начинът ви на живот започва да ви създава неприятности и да започнете да работите по въпроса. В момента не сте мотивирани и не ви се захваща с нови начинания, особено ако ще ви лишат от любимите занимания като пиене и тютюнопушене. Добра идея е да не си оставяте много свободно време, тъй като има голяма вероятност мислите ви да се насочат към негативна посока.

 

 

Козирог

 

Има вероятност някои от вас да имат оплаквания по отношение здравето си през тази седмица. За по- възрастните е препоръчително стриктното спазване на здравословен хранителен режим, както и избягване на всякакъв вид храни, които могат да доведат до стомашни разстройства. Регулярни упражнения са силно препоръчителни за вас. Честите преяждания са сериозна предпоставка за проблемите с метаболизма.

 

 

Водолей

 

Седмицата е благоприятна за здравето ви. Креативните дейности са препоръчителни, за да ви поддържат активни. Всекидневните упражнения, дори ако става въпрос за 5 минути на ден, ще ви поддържат във форма и ще ви доставят енергия. Физическата активност ще подобри драстично стойката ви.  Бременните е необходимо да избягват максимално физическа активност от всякакъв тип.

 

 

Риби

 

През тази седмица сте подложени на изключителен стрес. Проблеми с кръвното налягане и кръвната захар са честа причина за оплаквания, затова вземете необходимите предпазни мерки за справяне със ситуацията. Избягвайте конфликти, тъй като такива ще ви изнервят допълнително. Регулярни медитации ще ви помогнат да се справите с проблема, ноза целта е нужно да бъдете доста последователни.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top