Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 07-13.10.2013г.

Здравен хороскоп за периода 07-13.10.2013г.Овен

През тази седмица се нуждаете от всичката си енергия, за да се справите с някои незначителни здравословни проблеми. Бъдете внимателни. Възрастните и страдащите от астма са склонни към леки дихателни проблеми. При бременните жени не се очакват усложнения.

 

Телец

През тази седмица няма да има за какво да се тревожите по отношение на здравето, но не бъдете нехайни и се грижете за себе си. Децата са склонни към стомашни разстройства. Така че родителите да наблюдават храненето им. Ще сте в добро настроение, което ще окаже положителен ефект върху здравето. Възрастните да не забравят приемането на лекарствените си препарати.

 

Близнаци

Това, което може да Ви разтрежови през тази седмица е склонността Ви към настинки. Може да срещнете проблеми при концентрацията в работата, дължащи се на умора и изтощение. Хранете се с прости и леки храни и избягвайте тежките храни. Възрастните да правят леки упражнения или разходки. Пазете се от пренапрягане.

 

Рак

Тази седмица ще е отлична за възрастните хора, тъй като ще усетят подобрение в сърдечното си здраве. Тялото отговаря положително на новото лечение и Вие се чувствате по-добре. Някои от вас са склонни към покачване на теглото, защото приемат твърде много тежка и мазна храна. Децата да се пазят, за да се предпазят от настинки.

 

Лъв

През тази седмица здравето Ви ще е добро и ще сте в отлично настроение. Децата ще се избавят от леките настинки, които ги бяха сполетели. За тези, които се стремят към отслабване, периодът е подходящ за спортен режим. Със сигурност ще имате добри резултати от всяка физическа активност, които включите към ежедневието си.

 

Дева

В здравословно отношение седмицата ще е отлична, без сериозни проблеми, които да Ви тревожат. Младите да не прекарват твърде много време на работа и да отделят време за себе си. Децата може да се изправят пред кожни проблеми. Бъдете внимателни.

 

Везни

През тази седмица няма да имате проблеми със здравето. Ще бъдете в добро настроение през повечето време, което ще окаже положително влияние върху общото състояние. Децата да бъдат внимателни при играта навън. Опитайте различни релаксиращи техники, за да се избавите от стреса през изминалата седмица.

 

Скорпион

През тази седмица здравето няма да Ви тревожи. Тези от Вас, които страдат от хронично заболяване, най-накрая ще попаднат на подходящо лечение. Уверете се, че промените във времето няма да се отразят на Вашето здраве, тъй като сте склонни към настинка или кашлица. Възрастните да избягват тежката храна, за да не страдат от лошо храносмилане.

 

Стрелец

През тази седмица ще имате по-малко или повече проблеми със здравето, но без сериозни здравни последици. Възрастните ще усетят облекчение от ставните болки. Младите да не ядат толкова вредна храна, за да нямат проблеми с кожата.

 

Козирог

През тази седмица сте склонни към незначителни здравословни проблеми. Въпреки че не са сериозни, те могат да Ви разстроят. Стомашни разстройства заплашват децата, така че родителите да следят за храненето им. Бременните да бъдат много внимателни и да си направят профилактичен преглед.

 

Водолей

През тази седмица обърнете внимание на храненето си, защото сте склонни към покачване на теглото. Опитайте да избягвате вредната храна, доколкото е възможно. Децата ще са в добро настроение и ще се избавят от всякакви здравословни неразположения. Някои от Вас може да бъдат засегнати от проблеми с гърлото, така че избягвайте много студените и горещите напитки.

 

Риби

През тази седмица бъдете много внимателни по отношение на здравето си и вземете доколкото е възможно предпазни мерки, за да не се разболеете. Проблеми с очите заплашват учащите, така че да не прекарват твърде много време пред компютъра. Възрастните най-накрая ще се отърват от болките в ставите, които ги тормозят от известно време.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top