Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 08-14.04.2013г.

Овен

Има вероятност проблемите, свързани със стреса, да се задълбочат, ако не си починете от работата. Избягвайте да поемате твърде много служебни отговорности, тъй като това може да доведе до много здравословни проблеми за Вас. Има вероятност да Ви засегнат леки болки в гърба и главоболие, така че се грижете за себе си. Намерете време за йога или медитация и променете начина си на живот към по-здравословен.

 

Телец

През тази седмица здравето може да Ви причини проблеми, така че Ви съветваме да бъдете предпазливи и да вземете всички необходими предпазни мерки, за да не се разболеете. Някои от Вас са склонни към настинки и покачване на температурата, така че избягвайте излагане на студеното време. По-възрастните най-после ще почувстват някакво облекчение от болките в ставите, които ги тормозят от известно време.

 

Близнаци

През тази седмица трябва изцяло да се въздържате от лоши навици като пушене, които могат да доведат до сериозни вреди за здравето Ви. Особено по-младите не трябва да прибягват до тези начини за разпускане на стреса. Бременните да спазват стриктно съветите на лекаря си. Ако следвате програма с физически упражнения, би било добре за Вас да не се претоварвате, тъй като твърде много напрягане няма да бъде от полза.

 

Рак

В здравословно отношение тази седмица няма да бъде толкова гладка, колкото Ви се иска. Здравето на родителите Ви може да Ви разтревожи. Нещата ще се подобрят, когато седмицата приключи. Опитайте се да смекчите натоварването в работата, тъй като младите са заплашени от прекален стрес. Жените, които искат да започнат отслабваща програма, да се постараят да я направят сега.

 

Лъв

През тази седмица обърнете внимание на физическото и на психическото си здраве. Младите ще имат трескава програма, което може да ги измори и изтощи. Някои от Вас могат да страдат от депресия, която трябва да държат под контрол. Родителите да се уверят, че децата им пият чиста вода.

 

Дева

Тази седмица може да бъде малко по-стресираща за Вас, в сравнение с предишните няколко дни. Основната причина за това може да бъде трескавата Ви програма, която заплашва Вашето здраве. Съветваме възрастните хора да не се напрягат твърде много или са заплашени от болки в коленете и ставите. Бременните да положат усилия да не се оставят на депресията.

 

Скорпион

Съветваме Ви през тази седмица да поддържате баланс между работата и дома и да не изпълнявате целите си с цената на своето здраве.

 

Стрелец

През тази седмица всичко се свежда до предпазните мерки, ако искате да останете здрави. Не бъдете параноични по отношение на здравето си.

 

Козирог

През тази седмица не сте в състояние да приемете здравето си за даденост. Тези от Вас, които страдат от известно време от дребни, но постоянни здравословни проблеми, най-накрая ще усетят облекчение. Възрастните представители са заплашени от болки в гърба, така че Ви съветваме да си почивате достатъчно. Не пренебрегвайте каква да е болка или дискомфорт.

 

Водолей

През тази седмица трябва да вземете някои предпазни мерки, за да избегнете разболяване. Някои от Вас са склонни към повишаване на температурата, така че избягвайте студа доколкото Ви е възможно. Бременните да внимават как се хранят сега, за да нямат проблеми по-късно. Всички млади представители да си почиват и да избягват стреса, доколкото е възможно. Йога или медитация ще Ви бъдат от полза.

 

Риби

През тази седмица трябва да внимавате и да се пазите от разболяване. Имунната Ви система е малко отслабнала по това време, така че сте склонни към лесно хващане на настинка. Стресът от последните няколко седмици може да Ви застигне сега, особено младите представители. По-възрастните да избягват прекаленото напрягане, за да не получат болки в ставите и на други места по тялото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top