Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 09-15.12.2013г.

Здравен хороскоп за периода 09-15.12.2013г.Овен

Стресът застрашава тези от Вас, които работят твърде много през тази седмица. Избягвайте да се захващате с твърде много работни дела, за да не Ви причинят здравословни проблеми. Склонни сте към леки болки в гърба и главата. Може да усетите напрежение в очите. Избягвайте постоянното взиране в компютъра.

 

Телец

Имате лошо отношение към здравето си през тази седмица. Слънцето и Юпитер Ви съветват да промените отношението си. Жените може да забележат лек косопад. Погрижете се за този проблем. Ще усетите облекчение от проблеми с кръвното налягане. Това ще Ви накара да се почувствате много добре.

 

Близнаци

Ако имате проблем със затлъстяването, то тази седмица ще Ви донесе възможност да започнете своята програма за добра форма. Чрез загуба на излишно тегло ще повишите нивата си на енергия. Животът Ви ще се промени към по-добро като се поддържате във форма. Страдащите от проблеми с кръвното налягане да се грижат за здравето си и да спазват ограниченията в храненето.

 

Рак

Здравословният начин на живот Ви привлича през тази седмица. Променете начина си на живот и започнете занимания на открито. Ще се чувствате добре и енергизирани и съзнанието Ви е отворено към добри идеи. Някои страдат от разни здравословни проблеми от дълго време и най-накрая ще усетят облекчение. Не приемайте здравето си за даденост и спазвайте режим на хранене.

 

Лъв

Ще държите живота си под контрол през тази седмица. Правите някои мъдри избори, които да подобрят здравето Ви. Хранителните Ви навици са добри. Пълноценното хранене и положителното мислене се отразяват на здравето. Спазвайте ограниченията в храненето и избягвайте мазната и пикантната храна на всяка цена.

 

Дева

Възрастните да се отдадат на медитация. Младите да заложат на спорта. Идете на профилактичен преглед. Тези от Вас, които страдат от леки заболявания ще се възстановят напълно и ще се чувстват свободни от напрежението.

 

Везни

Упражненията сутрин ще се отразят много положитело върху здравето. Формата Ви е подобрена, благодарение на скорошни промени в храненето. Успех ще имат тези, които искат да намалят теглото си. Някои ще успеят да намалят алкохола. Всички усилия, които правите ще Ви подмладят.

 

Скорпион

По-възрастните ще положат специални грижи за здравето си. Младите да заложат на спорта. Направете си профилактичен преглед. Очаква се пълно възстановяване на леките здравословни проблеми. Децата са склонни към стомашни проблеми, така че се грижете за храненето им.

 

Стрелец

Очаква се чудесна седмица в здравословно отношение. Бременните да си почиват, няма да имат сериозни проблеми. Бъдете внимателни към себе си и останалите към средата на седмицата.

 

Козирог

Бъдете внимателни към храненето си. Склонни сте към стомашни проблеми, така че избягвайте преяждането. Страдащите от кожни проблеми ще намерят разрешение на тях. Медитацията е от полза.

 

Водолей

Страдащите от проблеми с кръвното налягане да контролират темперамента си. Бъдете внимателни. Може да усетите главоболие, дължащо се на емоционален стрес.

 

Риби

Здравето Ви ще е много добро през тази седмица. Възрастните да се грижат за ставите си. Направете си профилактичен преглед, за да нямате проблеми.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top