Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 10.08. – 16.08.2015г.

Здравен хороскоп за периода 10.08.-

 

Овен
Ако досега сте боледували, до средата на седмицата ще се възстановите напълно. За да постигнете това е необходимо да спазвате стриктно препоръчания хранителен режим и да не се залежавате у дома. Има вероятност през настоящата седмица да имате проблеми с повишеното кръвно налягане. Не позволявайте на околните да ви напрягат излишно – сега е моментът да мислите основно за себе си.

Телец

През тази седмица се налага да обърнете специално внимание на здравето си, особено ако забелязвате, че напоследък то е влошено. Налага се да си изградите навика да правите често упражнения, тъй като застоелият начин на живот не ви влияе добре. Ако се стараете да се движите повече, резултатите ще забележите веднага. За вас, това е седмица на промените – сега е моментът да започнете на чисто!

Близнаци

Добрата новина за вас е, че ще успеете да се отървете от няколко излишни килограма, които се опитвате да стопите от много отдавна. Ще забележите подобрение не само в обиколката на талията си, но и в цялостното здравословно състояние. Кожните проблеми ще се заличат в следствие на здравословния хранителен режим, на които сте отдадени през последните седмици.

Рак

Пропускате да пиете достатъчно вода, а това е основната причина да не се чувствате достатъчно добре през настоящата седмица. Много вероятно е да изпитвате болки в стомаха. За щастие, проблемът ще изчезне напълно към края на седмицата, така  че нямате повод за излишни притеснения. Ако следвате стрикно предписанията на вашия лекар, ще сте в състояние да избегнете сериозни здравословни проблеми.

Лъв

През настоящата седмица ще се чувствате отлично. Преизпълнени с енергия, здрави и ентусиазирани – в момента сте в перфектна форма, затова не се бавете, а изпълнете целите, които толкова отдавна сте мотивирани да постигнете. Леки промени в хранителните навици (избягване на сладки и прекалено мазни храни) ще допринесе за значителното подобрение в състоянието на кожата ви.

Дева

През тази седмица има възможност да настинете, в следствие на течението в помещенията, в които спите. Бъдете особено внимателни, тъй като едно такова заболяване би могло да бъде и причина за болката в ставите. Възможни са и храносмилателни проблеми, затова внимавайте какво консумирате. Редовните упражнения ще ви държат във форма, но се налага да сте много постоянни.

Везни

Ще се възстановите от заболяване, което ви тревожи от миналата седмица. Въпреки това, продължете да полагате грижи за състоянието си – небрежното отношение може да е причината да пропуснете симптоми на сериозни вирусни инфекции. Стойте настрана от хора, които са в състояние да ви напрягат, тъй като има риск от проблеми с повишено кръвно налягане.

Скорпион

През настоящата седмица се налага да обърнете специално внимание на здравето си. Имунитетът ви е понижен, затова набавете си допълнително необходимите витамини, ензими и минерали. Ако имате проблеми с телесното тегло, сега е моментът да се съсредоточите върху решаването им. Не неглижирайте наднорменото си тегло, особено ако вече имате проблеми с кръвното. Не консумирайте храни, богати на наситени мазнини или газирани напитки!

Стрелец

През тази седмица ще почувствате облекчение от главоболието,  което ви тормози в последно време. Тези от вас, които имат сърдечно-съдови проблеми, е добре да не пропускат възможности за раздвижване – разходките в парка или в планината са изключително полезно за вас. Има вероятност да качите 1-2  килограма, но ако пиете достатъчно вода, бързо ще се отървете от тях.

Козирог

Тази седмица е особено благоприятна за подрастващите. Здравословните проблеми, които са били повод за тревога и напрежение, напълно ще изчезнат през следващите няколко дни. Има опасност по-възрастните от ас да имат храносмилателни проблеми. За да ги избегнете, наблягайте на пресни плодове и зеленчуци и избягвайте прекомерно мазните храни.

Водолей

Здравето може да ви причини леки притеснения. Внимавайте какво ядете и избягвайте храни от съмнителни източници. Здравословните проблеми може да се разрешат като насочите живота си към други перспективи. Ежедневно се грижете за здравето си. Марс и Меркурий ще изпълнят съзнанието Ви с положителни мисли и вие ще се радвате на положителната нагласа, с която сте заредени.

Риби

Влиянието на Слънцето може да ви причини главоболие, въпреки че общото ви здраве е стабилно. Осигурете си пълноценен сън и дайте почивка на съзнанието си. Възрастните представители да си направят програма с физически упражнения, за да избегнат здравословни проблеми. Подрастващите да съсредоточат енергията си в техните основни цели, било то и какъв да е вид спорт. Това ще допринесе за правилното развитие на костите и ще изостри мисловните способности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top