Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 10-16.06.2013г.

Овен

Опитайте да избегнете продължителната работа пред компютъра през тази седмица. Склонни сте към напрежение в очите към средата на седмицата. Полагайте правилна грижа за очите си и избягвайте дългите часове, прекарани в работа. Увличането в работата може да доведе и до други здравословни проблеми като леки болки в гърба и на други места по тялото.

Телец

Ако имате проблем с килограмите, през тази седмица Ви се дава възможност да започнете своя програма за добра форма. Чрез загуба на излишното тегло ще повишите енергийните си нива. Плюс това ще подобрите начина си на живот като се поддържате в добра форма. Страдащите от проблеми с кръвното налягане да се грижат за здравето си и да следват ограниченията в храненето.

Близнаци

Това е страхотна седмица в здравословно отношение и Вие ще имате достатъчно енергия и жизненост, за да преминете през трескавата си програма. Бременните да не се напрягат твърде много и да внимават. При някои от Вас йогата и медитация могат да успокоят нервната система.

Рак

Нощите до късно и обременяващите контакти не бива да са част от ежедневието Ви. Полагайте повече грижи за здравето си, особено тези от Вас, които са с наднормено тегло или с хронични проблеми. Положителни новини носят щастие в дома Ви, но пътуванията може да са трескави и стресиращи. Пазете се от настинка, раздразнение на очите и проблеми, свързани със стреса.

Лъв

През тази седмица трябва да избягвате преяждането и всичко друго, което може да Ви доведе проблеми с теглото. Ще се почувствате по-добре, ако започнете нова програма за влизане във форма, тъй като Ви помага да останете стройни за дълъг период от време. Поддържайте нивата на холестерола в норма като практикувате йога редовно. Правилното хранене е задължително, за да сте здрави през цялата седмица.

Дева

През тази седмица трябва да отделяте специално внимание на здравето си и да не поемате излишни рискове. Не консумирайте нищо, което може да се отрази зле на здравето Ви. Не пренебрегвайте лекия дискомфорт и симптоми. Ще бъде във Ваша полза да се откажете от вредните навици като пушене или прекалена консумация на алкохол. Ще чувствате по-добре, ако редовно правите упражнения.

Везни

Предстоящата седмица ще бъде перфектна за тези от Вас, които се оплакват от чести болки, тъй като те ще утихнат. Децата могат да загубят концентрацията си относно уроците си и това може да причини раздразнения, но съвсем скоро всичко ще се нареди. Майките да си почиват и да не се впускат в напрягащи дейности, за да нямат проблеми.

Скорпион

През тази седмица може да имате полза от йогата и медитацията за подобряване на общото си здраве. Чрез практикуване на йога ще започнете да балансирате физическия, психическия и емоционалния дисбаланс. Въпреки че може би сте под лек стрес, йогата Ви кара да се чувствате по-спокойни и да се справите с предизвикателствата.

Стрелец

През тази седмица ще Ви е от полза, ако се придържате към добрите навици и поддържате самодисциплина. Не се разстройвайте от тривиални въпроси-имайте позитивно мислене към живота. Тези от Вас, които наскоро са имали физически проблеми, ще забележат промени към средата на седмицата, като трябва да наблюдавате храненето си по време на първите етапи.

Козирог

Ще се придържате към здравословен начин на живот през тази седмица. Ще промените своите хранителни навици и ще участвате в дейности на открито. Ще се чувствате във форма и енергизирани, след като веднъж се отворите към добрите идеи. Тези от Вас, които страдат от заболяване от дълго време, най-после ще намерят ефективно средство за лечение. Не приемайте здравето си за даденост и внимавайте какво ядете.

Водолей

Вероятно ще се чувствате леко превъзбудени през тази седмица. Някои от Вас мързеливо ще изкарват деня. Спрете да го правите, защото така много негативни мисли навлизат в ума Ви. Възрастните представители да бъдат внимателни по отношение на кръвното налягане и кръвната захар. Да се вземат необходимите мерки. Внимавайте при придвижване по неравни терени.

Риби

През тази седмица направете някои промени в начина си на живот, за да подобрите здравето си. В дългосрочен план прекалената консумация на алкохол може да е опасна за тези, които пият повече. Откажете се в полза на здравето. Живот сред трудности и ненужното им преувеличаване причинява повече вреда, отколкото добро.  Единственият начин, за да подобрите здравето си, е да започнете да мислите позитивно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top