Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 11.05.-17.05.2015г.

 

Здравен хороскоп

 

Овен

 

 

Извънредната работа ще се отрази зле на здравословното ви състояние. Нивата на стрес ще бъдат значително повишени. Опитайте се да намерите баланс, тъй като рискувате да се сблъскате със сериозни проблеми. При някои се очаква силна болка в гърба и в ставите. Важно е да предприемете своевременни мерки. Медитация поне 3 пъти през тази седмица значително ще намали стреса, на който сте подложени.

 

 

Телец

 

 

Редовните тренировки веднага ще доведат до осезаемо подобрение в общото  състояние. Тази седмица обръщате по-сериозно внимание на здравето си и това ви кара да промените драстично хранителния си режим. Тези от вас, които целят да редуцират теглото си, ще пожънат успехи през настоящата седмица, като единственото условие е да не се отказват от желаната цел. Някои от вас ще успеят да се справят с проблемите с алкохола. Към края на тази седмица ще изпитвате чувство на удовлетвореност от постигнатото.

 

 

Близнаци

 

 

Тийнейджърите ще са разтревожени по повод теглото си или осезаемия косопад, както и кожни проблеми през тази седмица, дължащи се на влиянието на Марс и Венера. При младите момичета и момчета се забелязват проблеми с храносмилането. Избягвайте висококалоричните храни и напитки. Хората, страдащи от астма, трябва да обърнат сериозно внимание на състоянието си, тъй като може да доведе до сериозни дихателни проблеми.

 

 

Рак

 

 

Не се обръщайте към цигарите с цел да редуцирате нивата на стрес-те няма да помогнат, а могат дори да влошат още повече положението, особено при тези от вас, които имат сърдечни заболявания. Следвайте стриктно съветите на лекаря си по отношение на здравословното си състояние.

 
Лъв

 

 

Проблемите, свързани с повишения стрес ще се влошат драстично през тази седмица. Добре е да си вземете почивка от работа през тази седмица. Многото отговорности, които сте поели през последната седмица оказват огромно влияние върху здравето ви. Много е възможно да изпитвате болка в долната част на гръбначния стълб, както и в главата. Разходките сред природата са препоръчителни през настоящата седмица.

 

 

Дева

 

 

Рутинен медицински преглед е препоръчителен за вас през тази седмица, тъй като уикендът се е отразил зле на здравето ви.. Тези от вас, които са имали главоболие, ще се възстановят напълно и ще се отърсят от напрежението, което са изпитвали в последно време. Позитивното мислене ще е основната причина да се чувствате добре през тази седмица.

 

 

Везни

 

 

Не се натоварвайте прекомерно през тази седмица, за да избегнете усещане за болка в гръбначния стълб. Старайте се да се почивате повече през тази седмица- препоръчително е да практикувате йога редовно. Обърнете специално внимание на стойката си- най-вероятно тя е причината за болезнените усещания, които ви притесняват напоследък.

 
Скорпион

 
Влошеното здраве на ваш близък ще е основната причина за тревогите през тази седмица. Препоръчително е да  сте максимално спокойни и да не се претоварвате излишно. Избягвайте драстичните диети, тъй като те ще са причината за сериозни здравословни проблеми в бъдеще. Йогата ще ви поддържа в добро ментално и физическо състояние.

 
Стрелец

 

 

Въпреки че не сте особено загрижени за здравето си през тази седмица, добре е да му обърнете по-сериозно внимание. Особено важно влияние ще окаже хранителния ви режим. Настроението ви като цяло ще е позитивно. По-възрастните от вас трябва да са внимателни по отношение на предписаните им лекарства- те трябва да бъдат приемани в точно определено време, в противен случай може не само да не доведат до подобрение, а да влошат състоянието!

 

 

Козирог

 

 

Тези от вас, които са подложени на прекомерен стрес, ще усещат силно главоболие. Опитайте се да не се ангажирате с всички отговорности и се старайте да сте максимално спокойно. Новият фитнес режим, който обмисляте да започнете е перфектна идея, която ще доведе до повишаване както на настроението, така и на самочувствието ви. Диабетиците и страдащите от високо кръвно трябва да са особено внимателни през тази седмица- избягвайте мазната храна!

 

 

Водолей

 

 

През тази седмица сте изключително заети, поради което пренебрегвате здравето си. Добра идея е да се фокусирате основно върху себе си, за да избегнете сериозни здравословни проблеми. Посещение при лекар е препоръчително.

 
Риби

 

 

През тази седмица младежите ще се сблъскат с проблеми, свързани със социалните им взаимоотношения, които ще увеличат нивата на стрес. Важно е да избягват алкохола, както и висококалоричната храна. За болните от астма, седмицата не е от най-добрите. Важно е да следват стриктно напътствията от лекарите.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top