Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 12-18.05.2014 г.

Astral Fortune HoroscopeОвен

Тази седмица е добра за овните, които периодично страдат от главоболие – п. Пациентите със сърдечно-съдови заболявания и хипертония трябва да бъдат особено внимателни през този период, тъй като има някои рискове. Не пропускайте възможността за разходки и отдих сред природата – движението ще ви се отрази много добре! Подбирайте добре менюто си и стойте настрана от рафинираните храни, пърженото и мазното.

 

Телец

Въпреки че пролетта е в разгара си, трябва да предупредим телците, че същестува риск от настинки и типично пролетни вируси. Жените ще бъдат изправени пред досадни кожни проблеми, които в никакъв случай не бива да лекуват самостоятелно. При всички случаи, потърсете помощ от специалист, тъй като има вероятност от усложнения. Родителите на малките телци, трябва да бъдат нащрек за здравословното състояние на децата си!

 

Близнаци

През тази седмица, близнаците не са заплашени от здравословни рискове. Онези от тях, които доскоро са имали проблеми със стомаха, съвсем скоро ще се чувстват далеч по-добре. Специалният ни съвет към тях, е да сложат край на нездравословния си начин на хранене, тъй като той може да им изиграе много лоша шега. Творческите занимания ще ви поддържат в много добра кондиция.

 

Рак

От известно време насам, раците са на вълната на здравословното хранене, благодарение на което са в страхотна физическа форма! Само дето стресът откъм служебни задължения им идва леко в повече. Не подценявайте нуждата от пълноценни сън и почивка, защото натрупа ли се умората веднъж, трудно ще я прогоните.

 

Лъв

Психическият стрес, който ви е следвал плътно през последните дни, е към края си. Пред вас се отварят нови възможности, които ще ви разсеят от еднообразието и капана на мрачните мисли. Подбирайте храната си внимателно и не посягайте лековато към вкусните, но иначе – вредни удоволствия. Следете теглото си.

 

Дева

Извънредните служебни ангажименти, с които в последно време се нагърбвате, ще ви докарат сериозни здравословни проблеми. Ако не намерите баланса между работата и почивката, рискувате сериозно да разбутате здравето си. Болки в гърба и в ставите тормозят повечето от вас. За да облекчите тези симптоми, използвайте всяка възможност за прекарване на времето си на слънце.

 

Везни

Оптимизмът, който сериозно ви е обзел напоследък ви поддържа в перфектно физическо здраве. Ще бъде чудесно, ако успеете да задържите ентусиазма си колкото може по-дълго. През тези дни избягвайте суровите храни, защото има повишен риск от стомашни проблеми.

 

Скорпион

Повечето от вас са превърнали идеята си за отслабване в идея-фикс. Хубаво е човек да се храни и да изглежда добре, но не и с цената на глад и неоправдани лишения. Напълно достатъчно е да сведете до минимум консумацията на вредни продукти, включително захар и тестени изделия от бяло брашно, включително всевъзможните бисквити, солети и под.

 

Стрелец

Стрелците, които са имали някои дребни проблеми със здравето си, ще се възтановят напълно през идните дни. По-възрастните представители на зодията трябва да бъдат особено внимателни за състоянието си. Тях съветваме да избягват каквито и да било психически и физически натоварвания. При малките стрелци има повишен риск от хранителни разстройства. Нека техните родители подбират храната им, която не бива да бъде тежка, пържена или съвсем сурова. Задушените или сварени продукти обикновено са най-щадящи към стомаха.

 

Козирог

Очертава се една чудесна седмица за вас, стрелци. В отлично здраве сте и дори най-дребните неразположения и болежки ще бъдат далеч от вас. Очертават се обаче, определени рискове при шофиране, така че – бъдете нащрек. Движете се и прекарвайте свободното си време предимно на открито! Съветваме бременните жени да следват стриктно съветите на техния лекар.

 

Водолей

Съветваме водолеите да се хранят по-избирателно през тази седмица. Вероятността от храносмилателни смущения, които са следствие от преяждане е доста висока. Очертава се да откриете така дългоочакваното решение за кожните проблеми, които отдавна ви тормозят.

 

Риби

През идните дни рибите ще плуват само в свои води. Чувствате се балансирани, а физическото ви здраве е отлично. Ентусиазмът ви за нови и интересни начинания е огромен. Това е чудесно, но все пак не се претоварвайте вмоционално, пък било то и с положителни емоции. При по-възрастните представители на зодията има повишен риск от ставни болки и усложнения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top