Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 14-20.10.2013г.

Здравен хороскоп за периода 14-20.10.2013г.Овен

През тази седмица избягвайте на всяка цена лошите навици като тютюнопушенето, тъй като могат да доведат до сериозни последици над здравето. Особено младите да не посягат към тях за разпускане от стреса. Бременните да се придържат към режима си. Ако спазвате стриктен тренировъчен режим, най-добре ще е да не се пренапрягате.

 

Телец

Относно здравето нещата не са съвсем перфектни. Родителите могат да Ви притеснят. Към края на седмицата всичко ще потръгне към по-добро. Младите са застрашени от стрес, така че да не се претоварват в работата. Периодът е подходящ за стартиране на отслабваща програма.

 

Близнаци

През тази седмица обърнете внимание на физическото и психическото си здраве. Особено младите ще имат трескава седмица, след която ще се чувстват уморени и изтощени. Някои могат да бъдат засегнати от депресия, която трябва да бъде контролирана. Родители, уверете се, че децата Ви пият чиста вода.

 

Рак

Седмицата може да е по-стресираща в сравнение с последните дни. Основната причина е трескавата Ви програма. По-възрастните да не се пренапрягат твърде много, за да не бъдат засегнати от болки в ставите и коленете. Бременните да не се поддават на депресия.

 

Лъв

През тази седмица не се очаква нищо сериозно относно здравето Ви, но сте склонни към сезонните болести. Младите да не претоварват костната си система при изпълнение на задачите си. Много е важно да бъдете в добро психическо здраве за цялостна добра форма. Хората, които страдат от болка в гърба, ще усетят облекчение скоро.

 

Дева

През тази седмица не си позволявайте да приемате здравето за даденост. Тези от Вас, които страдат от лек, но постоянен здравен проблем от известно време, най-накрая ще се излекуват от него. Възрастните могат да бъдат засегнати от болки в гърба, така че да си осигурят достатъчно почивка. Игнорирането на болката или дискомфорта може да бъде опасно.

 

Везни

През тази седмица може да вземете някои предпазни мерки, за да избегнете разболяване. Някои от Вас са склонни към повишаване на температурата, така че избягвайте студа. Бременните да бъдат внимателни относно храненето си, за да нямат проблеми по-късно. Йогата и медитацията са от полза.

 

Скорпион

През тази седмица бъдете предпазливи и се пазете от разболяване. Имунната Ви система е понижена по това време, затова сте склонни към лесно хващане на настинки. Стресът от последните няколко седмици продължава, особено за младите представители. Възрастните да избягват натоварването, за да се предпазят от болки на различни места по тялото.

 

Стрелец

Поемайте по-малко рискове. Здравето на родителите ще Ви разтревожи през тази седмица. Не се тревожете, тъй като то ще се подобри до края на седмицата. Пазете се от кожни проблеми.

 

Козирог

През тази седмица е важно да си осигурите достатъчно почивка, тъй като програмата Ви е много трескава. Прекалено много работа би се отразила на здравето Ви. Внимавайте за храненето си, защото ще имате нужда от цялата си енергия. Периодът е подходящ за започване на програма за добра форма, която ще даде бързи резултати. Страдащите от астма да се пазят.

 

Водолей

Седмицата е много добра по отношение на здравето и ще се чувствате много по-добре от изминалите дни. Тези, които страдат от хроничен здравословен проблем, най-накрая ще усетят облекчение. Не взимайте здравето си за даденост. Периодът е подходящ за нова програма за добра форма за постигане на максимални резултати.

 

Риби

През тази седмица ще се радвате на добро здраве. Уверете се, че не поемате твърде много работа и отделете време за себе си. Тези, които са на отслабваща програма ще забележат отлични резултати. Подрастващите да избягват мазната и пикантна храна, тъй като кожата им е проблемна.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top