Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 15.06. – 21.06.2015г.

 

 

 

 

Здравен хороскоп

 

 

Овен

 

 

В началото на седмицата ще изпитате облекчение на силното главоболие, което ви създава проблеми през последните дни. Препоръчително е за хората със сърдечно-съдови проблеми и високо кръвно налягане да спазват стриктно хранителния режим, които препоръчват лекарите. Не пропускайте възможности за разходки и леки тренировки, за да сте в перфектна форма. През тази седмица не си позволявайте да преяждате, тъй като това ще повлияе пряко на здравословното ви състояние.

 

 

Телец

 

 

Възрастните, особено тези, които не могат да преодолеят стреса, е препоръчително да практикуват йога и да се отдават на медитация. Дребните здравословни проблеми не бива да ви тревожат- симптомите ще изчезнат напълно към средата на седмицата. Промените в хранителните навици са препоръчителни. Редовните тренировки и постоянството ще ви поддържат енергични през цялата седмица.

 

 

Близнаци

 

 

Новата седмица ще бъде стимул за вас най-накрая да започнете фитнес-програмата, която толкова отдавна отлагате. Болките в гърба ще изчезнат и в близко бъдеще няма да ви тревожат. Ще изпитвате прилив на енергия, дължащ се на продължителните физически тренировки и дисциплината. Подобрение в начина на хранене, както и пренебрегване на част от вредните навици ще повишат както настроението ви, така и цялостния тонус.

 

 

Рак

 

 

При бременните нивата на стрес през настоящата седмица са значително повишени. Най-важно за вас е да си повтаряте, че нищо не е по-важно от здравето ви и да се стараете да го поддържате. За по-възрастните не е препоръчително да пренебрегват хранителния си режим, независимо от ситуацията. Тийнейджърите е добре да се занимават с физически упражнение поне 2 пъти седмично, тъй като липсата на движение би била основната причина за прекомерно напълняване.

 

Лъв

 

 

Правилното хранене, както и фитнес- режимът ще са основното предизвикателство на седмицата за вас. Ще подобрите диетата си и по този начин ще се отървете от храносмилателни разстройства, които ви притесняват напоследък. Малките здравословни неразположения, които ви тревожат отдавна, вероятно скоро ще изчезнат. Тийнейджърите трябва да се грижат по-добре за здравето си. Въпреки хубавото време навън, има повишен риск от вирусни заболявания. Прекалено честото хранене не е препоръчително за по-младите.

 

 

Дева

 

 

Тази седмица е добре да сте особено внимателни по отношение на здравословното си състояние. Вземете превантивни мерки, в противен случай рискувате да настинете и това да доведе до сериозни последици. Избягвайте да стоите на течение, въпреки високите температура навън. По-възрастните от вас е важно да внимават да не падат, тъй като това може да доведе до сериозни счупвания или натъртвания. Добра идея са сутрешните разходки и упражнения, подпомагащи дишането- те ще редуцират нивата на стрес и допълнително ще подсилят организма.

 

 

Везни

 

 

През настоящата седмица, по-възрастните трябва да са особено внимателни при изкачване на стълби, тъй като е възможно евентуално падане да провокира сериозни травми. Избягвайте вредните навици, на които сте отдадени напоследък- те само влошават допълнително състоянието ви. По-младите, които напоследък са се отдали на тренировки, няма да се забележат мигновени резултати, но ако са малко по-търпеливи, ще се радват на забележителни резултати.

 

 

Скорпион

 

 

Поради прекомерното напрежение на работното място, оставяте здравето си на по-заден план, а това не е препоръчително. Позицията на Слънцето предупреждава да обърнете внимание на собственото си състояние. По-възрастните е желателно да избягват прекалено дългите разходки, особено когато навън е горещо. Добре е също така да предприемете специални мерки по отношение на хранителните си навици. Мазната храна ще е основната причина за прекомерната умора. Седмицата ще е особено благоприятна за здравето на бебета и малки деца.

 

 

Стрелец

 

 

Възможно е да изпитвате известно неразположение, дължащо се на застоелия ви начин на живот. Отдайте се на по-креативни дейности, за да поддържате менталното си здраве. Скуката е опасна за вас, тъй като ще доведе до по-бърза уморяемост и липса на мотивация. По-младите забелязват влошаване на състоянието на кожата, затова е препоръчителна консултацията с дерматолог.

 

 

Козирог

 

 

През настоящата седмица ще се радвате на перфектно здраве. Причината за това са положените през последния месец усилия да се поддържате във форма. Спортуването и здравословната диета започват да дават резултати, които допълнително ви мотивират. Позитивната нагласа ще е причината за много от професионалните ви успехи.

 

 

Водолей

 

 

Тази седмица е добре да се фокусирате върху теглото си- наддаване на килограми съвсем не е препоръчително за вас. Бъдете по-стриктни от обичайното по отношение на хранителните си навици. Настроението ви е приповдигнато, което се забелязва от обкръжението ви. Здравето ви е стабилно, а за да го поддържате допълнително, добре е да си давате достатъчно време за почивка.

 

 

Риби

 

 

Спортът е задължителен за вас през тази седмица, тъй като нивата на стрес  са повишени. Избягвайте споровете, особено с по-близките си хора, тъй като просто ще задълбочите проблемите си. Бъдете внимателни с всичко, което консумирате, тъй като вредната храна е възможно да влоши състоянието на кожата ви. Перфектна идея за вас са сутрешните разходки пеша до работното място.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top