Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 15-21.04.2013г.

Овен

През тази седмица ще настъпят много промени в начина Ви на живот, всичките за добро. Хроничните здравословни проблеми, които Ви измъчваха от известно време насам, най-накрая ще утихнат и ще усетите голямо облекчение. Възрастните хора да направят осезаеми усилия да повишат физическата си активност. Младите кариеристи да не се натоварват с много стрес на работа, за да държат умората под контрол.

Телец

През настоящата седмица трябва да балансирате между работата и дома, тъй като се очертава много трескава програма. Ще Ви се наложи да бъдете на много места по едно и също време, което задължително ще Ви причини стрес. Медитацията е важен фактор, спомагащ за успокояване и изпускане на стреса. Заплашват Ви стомашни проблеми, така че бъдете внимателни по отношение на храненето си.

Близнаци

През тази седмица направете осезаеми усилия, за да намалите стреса на работното място. Напрежението в работата ще започне да Ви завладява, ако не си осигурите време за разпускане и релакс. Това на свой ред може да доведе до главоболие и безпокойство. По-възрастните представители могат да имат стомашни проблеми, така че да внимават по отношение на храненето си. Медитация или йога ще спомогнат да останете здрави през тази седмица.

Рак

През тази седмица сте склонни към настинки или повишаване на температурата, така че вземете необходимите предпазни мерки. Родителите да опитат да държат децата си колкото е възможно повече вкъщи, за да ги предпазят от заразни болести. Съветваме възрастните представители да не се напрягат и да не се излагат на студено, тъй като има вероятност от получаване на болки в ставите и на различни места по тялото.

Лъв

През настоящата седмица някои от Вас могат да се чувстват неспокойни и неотпочинали без видима причина. Сега е подходящото време да започнете медитация, тъй като тя ще Ви помогне да релаксирате и да поддържате добро общо здраве. По-възрастните представители ще почувстват облекчение от ставните болки, които ги тормозят през последните няколко дни. Подрастващите да полагат допълнителни грижи за кожата си.

Дева

През тази седмица здравето на партьора Ви ще изисква Вашето внимание. Въпреки че не е нещо сериозно и скоро ще последва възстановяване, Вашето внимание е все още необходимо. През тази седмица опитайте да поддържане позитивен поглед към света, за да останете здрави. Възрастните представители могат да бъдат засегнати от храносмилателни проблеми, така че да бъдат внимателни по отношение на храненето си. Склонни сте към повишаване на теглото си, така че внимавайте какво ядете.

Везни

През тази седмица за повечето от Вас здравето ще бъде стабилно. Тези от Вас, които са страдали от стомашни проблеми, най-накрая ще почувстват облекчение. Въпреки това, все още трябва да спазвате специална диета и да се въздържате от някои храни. Тези от Вас, които желаят да се подложат на отслабваща програма, да започнат преди това работа с треньор.

Скорпион

През тази седмица здравето Ви ще бъде по-добро в сравнение с миналата. Ще бъдете в добро настроение през повечето време, което ще окаже позитивно влияние върху Вашето здраве. Все пак най-добре би било да не предприемате прекалени рискове, за да не доведат до неочаквани проблеми. Страдащите от храносмилателни проблеми ще усетят облекчение. Страдащите от проблеми с кръвното налягане да се грижат за себе си.

Стрелец

Тази седмица може да се окаже малко тежка за учащите, тъй като прекараните дълги часове над уроците могат да засегнат Вашето здраве. Някои от Вас, особено жените, могат да бъдат разтревожени от скорошното покачване на теглото. Най-добрият начин за справяне с това е започване на каква да е физическа активност, без отлагане. Не се излагайте на резките промени на времето, за да избегнете разболяване.

Козирог

В здравословно отношение седмицата ще бъде стабилна за Вас, а също така ще бъдете и в добро настроение. По-възрастните представители най-накрая ще намерят решение на стомашните проблеми, които ги тормозят през последните няколко дни. Сега е най-доброто време за започване на програма с физическа активност за подобряване на здравето Ви. Някои от Вас са склонни към кашлица и настинки, така че вземете предпазни мерки по отношение на метеорологичните условия.

Водолей

Бъдете внимателни през тази седмица. Не се впускайте в натоварващи дейности. Възрастните представители, които страдат от стомашни проблеми през последните няколко дни, най-накрая ще усетят облекчение. Бременните да избягват стреса, тъй като може да им се отрази негативно.

Риби

През тази седмица може да се изправите пред някои леки здравословни проблеми. Възрастните хора, страдащи от проблеми с кръвното налягане, трябва да бъдат внимателни. Страдащите от стомашни проблеми от известно време, най-накрая ще усетят облекчение. Специална програма с физическа активност и подобрено хранене със сигурност ще дадат резултати, ако се опитвате да намалите теглото си.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top