Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 18-24.03.2013

Овен
През тази седмица може да се окажете под стрес, дължащ се на възможен проблем с теглото. Избягвайте всякакъв вид мазна храна. По-възрастните представители на зодията могат да имат проблеми със ставите. Физиотерапията би спомогнала за облекчаването им. Неблагоприятната комбинация от планети през тази седмица ще ви накара да се почувствате летаргични.

Телец
В здравословно отношение седмицата няма да е много добра. По-младите представители могат да се чувстват мързеливи. По-възрастните могат да почувстват леки болки в гърба. Децата могат да бъдат афектирани от смяната на сезоните, поради влиянието на Меркурий-Луна. Родителите да положат специални грижи за децата си, особено за по-малките.

Близнаци
По-възрастните представители трябва да избягват дългите пътувания през тази седмица, тъй като това може да засегне здравето им. Бременните жени да избягват вдигането на какви да е тежки предмети през тази седмица. Спазвайте указанията на своя лекар. По-младите ще се чувстват в добро здраве и душевно състояние през тази седмица.

Рак
Ако сте били притеснени поради липсата на апетит и безсънието, можете да се успокоите, тъй като и двата проблема ще бъдат преодолени през настоящата седмица. Консултацията с компетентен диетолог може да Ви бъде от полза. По-възрастните и жените, които обикновено се тревожат за своето кръвно налягане, ще се почувстват добре през тази седмица. Контролирайте приема на сол и ще направите добро за себе си.

Лъв
Обичащите партита ще имат много възможности да пийват на тях. Избягвайте прекаленото пиене, за да не доведе до сериозни здравословни проблеми. Родителите да положат специални грижи за децата си, за да не бъде засегнато здравето им. Промените във времето могат да доведат до здравословни проблеми. За по-възрастните седмицата ще бъде нормална в здравословно отношение. Не пропускайте редовните разходки.

Дева
Бъдете внимателни. Грешките на някой друг могат да доведат до лек инцидент за Вас. Бременните жени да избягват психическото напрежение по отношение на битови проблеми. Избягвайте стреса на всяка цена през този период. За подрастващите седмицата е добра за започване на третиране на кожните проблеми, които ги тормозят от известно време.

Везни
По-младите могат да страдат от мигрена през тази седмица. Не стойте до късните часове и избягвайте алкохола. Жени, тези от Вас, които страдат от болки в ставите, ще усетят облекчение през настоящата седмица. Проблемите, дължащи се на времето, също заемат по-задна позиция. Страдащите от диабет да бъдат внимателни по отношение на лекарствените си препарати; не се глезете с висококалорична храна, дори да имате много поводи през тази седмица.

Скорпион
Подраствашите ще са разтревожени за теглото си, проблемите с косата и кожата си през настоящата седмица. При младите мъже и жени могат да се появят проблеми с храносмилателната система. Избягвайте висококалоричната храна, особено трансмазнините, често поднасяни по партита. Астматиците и страдащите от дихателни проблеми да се погрижат за себе си, особено при смяна на времето.

Стрелец
Проблеми с храносмилателната система могат да засегнат някои от Вас през настоящата седмица. Избягвайте висококалоричните тежки храни и напитки при всички положения. По-възрастните трябва да бъдат търпеливи по отношение на безсънието. Йога и медитация ще са от голяма полза за Вас, съветват Марс и Раху. Като цяло седмицата ще бъде добра за децата. Подрастващите да избягват мазната храна и газираните напитки. Те ще навредят в много отношения, без значение колко вкусни са.

Козирог
По-възрастните могат да бъдат засегнати от проблеми с глезените и стъпалата. Подрастващите могат да се консултират със специалист, за да се отърват от дразнещите проблеми с кожата. Проблемите с теглото не са лесни за преодоляване през тази седмица. Ще имате нужда от физически упражнения, дори да траят само 15 минути. Ще се наложи да се погрижите за своето здраве с помощта на йога.

Водолей
По-възрастните представители, които страдат от болки в ставите, ще почувстват облекчение през тази седмица. Упражненията, които сте правили, ще доведат до подобрение. Подрастващите да не започват диети точно сега, просто да се хранят пълноценно и да тренират, за да изразходят своята енергия. Жени, старайте се да ограничите количеството захар, което консумирате.

Риби
По-младите, които страдат от проблеми с кръвното налягане, ще усетят подобрение в здравето през тази седмица. Жените трябва да бъдат особено внимателни по отношение на храната, която консумират, за да нямат проблеми с храносмилането. Работещите ще усетят облекчение на главоболието през тази седмица. Почивайте достатъчно и се хранете пълноценно, за да поддържате сегашното си добро физическо състояние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top