Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 19.01 – 25.01.2015 г.

 

зодиак

 

 

Овен

 

Забързаният ви график може да се превърне в причина за влошаване на вашето здраве. Забавете темпото и не се напрягайте толкова много. Работата няма да свърши. Другите ангажименти също. Трябва да се откажете от лошия  навик да си лягате толкова късно вечер, защото системната липса на сън е опасна за вас.

 

 

Телец

 

През тази седмица трябва да обърнете специално внимание на диетата си, тъй като има риск от бързо покачване на теглото. Избягвайте нездравословната храна колкото е възможно повече. Движението е важно за вас, затова най-малкото, което можете да направите, е да ходите пеша поне 30 минутки дневно.

 

 

Близнаци

 

Не си мислете, че цигарите ще ви помогнат да намалите усещането за стрес. Те може да ви осигуряват мнимо облекчение в краткосрочен план, но не в дългосрочен – само ще влошат състоянието ви. Ако все пак не можете да се откажете от тях, задължително ги намалете.

 

 

Рак

 

Високите нива на стрес и лошите хранителни навици може да ви причинят някои дребни главоболия. Онези от вас, които страдат от диабет и високо кръвно налягане, нека контролират емоциите си, както и внимателно да подбират менюто си.

 

 

Лъв

 

Седмицата ще бъде трудна за хората с костно-ставни проблеми. Съветваме ги да се движат колкото е възможно повече и да избягват стоенето на едно място за дълго. Това са елементарни мерки, които не изискват кой знае какво усилие, но за сметка на това, могат да помогнат много.

 

 

Дева

 

Обърнете специално внимание на здравето си и не поемайте излишни рискове, свързани с и без това крехкото ви здравословно състояние. Не консумирайте „боклучиви” храни. Ако се появят каквито и да било стомашно-чревни проблеми, консултирайте се със специалист.

 

 

Везни

 

Ако искате да изглеждате и да се чувствате по-добре, е нужно да въведете някои леки промени в начина си на живот. Най-важните от тях, както може би се досещате, се отнасят до начина на хранене и физическата активност. За целта не е необходимо да правите чудеса от храброст. Просто започнете да спортувате, макар и по малко, и се откажете от вредните храни.

 

 

Скорпион

 

Солта и захарта са особено вредни за вас през този период. Ограничете консумацията им в максимална степен. Няма да ви бъде толкова трудно, ще видите, че след седмица – две напълно ще сте свикнали. Това се отнася особено много за пациентите с високо кръвно налягане и сърдечно-съдови проблеми. Тестените изделия също не са за предпочитане. Ориентирайте се предимно към бобовите храни и сезонните плодове и зеленчуци.

 

 

Стрелец

 

По-възрастните представители на зодията се нуждаят от повече спокойствие и почивка. Онези от вас, които доскоро са имали здравословни проблеми, ще се възстановят напълно и ще се почувстват свободни от напрежението и стреса.

 

 

Козирог

 

Седмицата ще бъде много добра за здравето ви, козирози. Към сряда-четвъртък обаче, бъдете особено внимателни по отношение на менюто си, тъй като има висок риск от проблеми с храносмилането. За да разрешите проблемите си със съня, опитайте се трайно да промените нагласата си към по-позитивна.

 

 

Водолей

 

Следващата седмица ще бъде много добра за вашето здраве, водолеи. Чувствате се уравновесени и щастливи. Положителните промени, които направихте по отношение на храненето, ви се отразяват много добре. Единственото, за което трябва да внимавате повече, е алкохолът, тъй като при някои пт вас съществува риск от пристрастяване.

 

 

Риби

 

Мотивирани сте от идеята за здравословен начин на живот. Сред вас обаче, има и такива, на които стресът им идва в повече. Тях съветваме да държат емоциите си под контрол, както и да се опитат да не приемат всичко около себе си толкова драматично.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top