Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 19-25.08.2013г.

хороскопОвен

През тази седмица трябва да контролирате характера си, за да избегнете психическо напрежение. Склонни сте към проблеми с кръвното налягане. За да запазите добро здраве, звездите съветват да останете спокойни и да избягвате конфликтите. Възможно е да Ви засегне главоболие в следствие на емоционален стрес. Медитацията ще окаже терапевтичен ефект върху Вас.

 

Телец

През тази седмица контролирайте гнева си, за да не се повишите стреса. Особено  страдащите от кръвно налягане трябва да направят усилие да държат холестерола си под контрол. Промените, които правите по отношение на здравето си, ще Ви накарат да се чувствате по-добре през тази седмица.

 

Близнаци

Подобряването на начина на живот ще бъде на двевен ред през тази седмица. Правилното хранене ще държи под контрол заболяванията. Упражненията и повишената активност на открито ще подобрят формата Ви. Уверете се, че храненето Ви е пълноценно и гледайте оптимистично към света. Ще успеете да си отпочинете през тази седмица, тъй като здравето Ви ще е перфектно.

 

Рак

През тази седмица се очакват положителни промени и подобряване на здравето. Страдащите от проблеми с кръвното налягане трябва да внимават. Подобреното Ви хранене започва да оказва положително влияние. Диабетиците трябва да са по-предпазливи през тази седмица, тъй като е възможно да усетят някои проблеми. Ако се тревожите за теглото си-практикувайте йога.

 

Лъв

Склонни сте към проблеми със съня. Може да се чувствате уморени и по-често да имате оплаквания от главоболие. На всяка цена избягвайте дългите часове, прекарани в офиса. Медитацията ще е от полза за намаляване на стреса. Взимайте предпазни мерки, тъй като децата са склонни към инфекции.

 

Дева

През тази седмица в здравословно отношение ще се изправите пред проблеми, дължащи се най-вече на стреса. Има вероятност да Ви сполетят кожни проблеми, така че внимавайте с храненето и съня. Към края на седмицата психическият стрес ще бъде понижен и ще се чувствате по-добре и по-позитивни. Подобрения по отношение на кръвното налягане и кръвната захар.

 

Везни

През тази седмица бъдете много внимателни по отношение на здравето си и вземете превантивни мерки срещу настинки или повишена температура. По-възрастните представители да се пазят от падания, за да не повредят костите си и да не пропускат сутрешните разходки, за да поддържат активността си. Медитацията и дихателните упражнения спомагат за намаляване на стреса и преминаване през седмицата.

 

Скорпион

Представителите на Скорпион, които са с наднормено тегло, ще имат причина да се чувстват щастливи, защото със започнатите упражнения, резултатите вече са видими, макар и малки. Продължете с всички мерки, които взимате, за да постигнете желаните резултати. Тези, които работят прекалено, са застрашени от болки в гърба. Нищо сериозно, но ако Ви е възможно, избягвайте допълнителната работа.

 

Стрелец

Ако здравословното Ви състояние е провокирало стрес, то през тази седмица ще се чувствате много по-добре. Някои от проблемите Ви ще утихнат и ще имате достатъчно енергия, за да живеете живота си на пълни обороти. Наслаждавайте се на физическите упражнения и не ги приемайте за изтощаващи. На този фронт всичко е стабилно и Вие ще сте в добро настроение през цялата седмица.

 

Козирог

Отново преминете към програмата за добра форма, тък като сте застрашени от психически стрес през тази седмица. Не влизайте в конфликти с никой, защото това може да Ви въвлече в стресова ситуация. Бъдете внимателни какво ядете, тъй като това може да провокира кожни проблеми. Избягвайте вредната храна на всяка цена. Добра идея е да спортувате с приятели сутрин.

 

Водолей

През тази седмица може да се изправите пред психически и физически дискомфорт. Страдащите от проблеми с кръвната захар и артрит трябва да правят упражнения и да не развалят ежедневната си програма. По-възрастните представители могат да имат лек психически стрес, но да помнят, че в края на деня, нищо друго не е по-важно от психическия комфорт.

 

Риби

През тази седмица не се претоварвайте в работата, тъй като здравословното Ви състояние не е в най-добрата си форма. Опитайте се да се отърсите от дребните проблеми и да решите как да продължите напред. Бременните жени да бъдат внимателни и да си осигуряват адекватни почивки. Някои Риби могат усетят стрес, свързан с работата и да имат проблеми със съня.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top