Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 20.04.-26.04.2015г.

Хороскоп

 

 

Овен

 

Тази седмица сте предразположени към травми, така че бъдете много внимателни, когато се отдавате на физическа активност. Възрастните хора, страдащи от стомашни заболявания през последните няколко дни, ще се почувстват значително по-добре към края на седмицата. Децата са по- уязвими на заболявания, дължащи се на резките промени във времето, така че родителите трябва да вземат допълнителни мерки, за да поддържат тяхното здраве. Незабавно се обърнете към лекар,ако детето ви изпитва някакъв дискомфорт.

 

 

Телец

 

Бъдете търпеливи по отношение на здравословното си състояние. Проблемите с храносмилането, които ви тревожат през последните години ще претърпят подобрение. Въпреки това, трябва да сте особено избирателни по отношение на това, което консумирате. Тренирайте повече от обикновено- сега е моментът да влезете във форма и да запазите положителните ефекти от физическите упражнения за дълъг период от време.

 

 

Близнаци

 

Тази седмица ще имате пълен контрол над живота си. Взимате само правилни решения и по отношение на фитнес програмата си. Хранителният ви режим ще окаже множество ползи за вашето здраве. Тази седмица избягвайте много мазните храни. Налагайте си да мислите позитивно- веднага ще усетите огромната промяна.

 

 

Рак

 

Тази седмица, някои от вас ще усещат ефектите, дължащи се на резки промени в телесното тегло. Намалете темпото, за да се почувствате по-добре. Важното е не драстичното отслабване за кратък период от време,а доброто здравословно състояние. С помощта на  упражнения по йога ще постигнете желаните ефекти. Те ще бъдат ясно забележими след кратък период от време.

 

 

  Лъв

 

Седмицата няма да е от най-добрите за вас. Това се дължи основно на липсата на воля. Добре е да се фокусирате върху позитивните мисли и преживявания, защото депресивното състояние, което ви е налегнало през последните седмици, още повече ще се влоши. Препоръчителни са редовните разходки сред природата и избягването на висококалорични храни и газирани напитки.

 

 

Везни

 

Тази седмица сте много разтревожени по отношение на хранителните си навици, но проблемът в действителност не е толкова сериозен. Разбира се, добре е да следвате стриктно съветите на вашия лекар във връзка с храната, която консумирате. Не прекалявайте с  кофеина- това би могло да доведе до сериозни проблеми със съня.

 

 

Скорпион

 

Препоръчително е за по-възрастните да ограничат тежките, висококалорични храни, а вместо това да приемат бяло месо и супи, ако искат да подобрят здравето си и да избегнат стомашен дискомфорт. Състоянието на кожата при по-младите ще е влошено,  затова консултация с  дерматолог е препоръчителна. Малки промени в режима на хранене и повече движение също ще повлияят добре.

 

 

Стрелец

 

Тази седмица е много възможно да се отървете от храносмилателен проблем, който се опитвате да разрешите от отдавна. Разбира се, за да постигнете ефект  в дългосрочен план, добре е да промените частично хранителните си навици и да сте малко по-активни във фитнес залата. Ако имате зрителни проблеми, тази седмица ще почувствате влошаване на състоянието, затова посетете лекар при първа възможност.

 

 

Козирог

 

През тази седмица е много важно да сте максимално отпочинали. Избягвайте дългите пътувания, защото те ще бъдат причина за влошаване на здравословното състояние. Напрежението и претоварването ще доведат до сериозни последици за организма, затова си осигурете покой. Ако пиете алкохол, прекратете консумацията за известен период от време. Здравословният хранителен режим ще подсили организма ви и ще предотврати храносмилателни проблеми.

 

 

Водолей

 

Отделяйте повече време за сън през тази седмица, тъй като прекомерния стрес в офиса оказва негативно влияние върху общото ви здравословно състояние. Чаят от мащерка ще ви помогне да сте по-спокойни. Физическите тренировки също ще редуцират стреса. Време е да помислите за собственото си здраве, а не за страничните проблеми, с които обикновено се ангажирате.

 

 

Риби

 

Тази седмица е възможно леката настинка да премине в по-сериозно състояние, съпътствано дори с повишена температура и треска. Влошеният апетит ще доведе до състояние на умора. Бременните трябва много стриктно да спазват лекарските съвети и да са максимално отдалечени от стресиращи ситуации. Седмицата е добра за спазващите диети- резултатите са налице!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top