Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 20.10 – 26.10.2014

здравен хороскоп

 

Овен

 

През идните дни нергийните ви нива ще бъдат много високи. Много е важно обаче, да използвате правилно тази енергия, за да избегнете тревожността и безпокойството. За целта ви съветваме да поддържате добра физическа активност. Опитайте се да се фокусирате единствено върху положителните страни на всичко, което се случва, за да бъдете в мир със себе си.

 

Телец

 

И през тази седмица ще бъдете във властта на ленивото си Аз. Имате нужда от ново предизвикателство, което да ви измъкне от рутината и безразличието. Преустановете социалния си живот и прекарвайте повече време с близките и приятелите си.

 

Близнаци

 

Ето че дойде време и вие да си отдъхнете от напрежението и стреса, които съвсем до скоро не ви оставяха на мира. Ще се чувствате спокойни и уверени, и нищо и никой няма да може да ви изкара извън баланса.

 

Рак

 

Рискът от здравословни усложнения е висок, затова погрижете се за себе си тази седмица. Съсредоточете се предимно върху пълноценното хранене и редовните физически упражнения. Балансът между работата и личния ви живот е от голямо значение през този период. Разпределете отговорностите си и се опитайте да бъдете по-търпеливи.

 

 

Лъв

 

Чувствате се ентусиазирани и изпълнени с позитивизъм. Канализирайте тази енергия в правилната посока още сега, за да се предпазите от унищожителната сила на стреса в края на седмицата. Ставайте по-рано сутрин, за да не се напрягате излишно и си оставяйте малко време за разходка преди работа. Движението ви се отразява много добре.

 

Дева

 

Изключително напрегнати сте, в резултат на което в последно време имате проблеми със съня. Опитайте се да въведете ред в мислите и живота си. Кофеинът е напълно противопоказен за вас през тази седмица, затова горещо ви съветваме да ограничите консумацията му до 1 безкофеиново кафе дневно.

 

 

Везни

 

Свежи и активни сте. Ума и сърцето ви работят на една вълна, което внася баланс в мислите ви. Усещането за това, че животът ви е под вашия контрол ви харесва. Периодът е подходящ за нови начинания, затова можете да започнете да спортувате. Ще ви се отрази много добре и има голям шанс това да се окаже дългосрочно занимание, а не временно явление!

 

 

Скорпион

 

Ретроградното влияние на Меркурий няма да ви засегне. През цялата седмица ще бъдете активни и в същото време – изключително спокойни. С лекота ще вършите всичките си задължения и успешно ще довършвате всичко започнато. Здравословното ви състояние е отлично.

 

 

Стрелец

 

Проблемите с храносмилането, които ви тормозят от няколко дни са незначителни, но засега. Обърнете им внимание, за да не стане по-сериозно. Като начало, опитайте да увеличите приема на течности и да намалите консумацията на тестени продукти.

 

 

Козирог

 

Енергийните нива са високи и при козирозите. Но има опасност тази огромна енергия да се трансформира в негативни емоции, предимно под формата на опасения и гняв. В случая, медитацията може да ви бъде от полза. Ще се спасите от главоболието с пповече сън.

 

 

Водолей

 

Пазете сърдечно-съдовата си система, като избягвате неподходящите храни и ограничите тютюнопушенето и алкохола. Имате нужда от повече движение. Не се напрягайте излишно и се опитайте да гоните задачите си с необходимото спокойствие.

 

 

Риби

 

Налага се да се преборите с апатията и безразличието си. Ако не организирате времето си добре, в края на седмицата ще ви се струпа всичко недовършено. Подобна ситуация ще ви подлуди, защото за вас е трудно да действате под голямо напрежение. Напоследък здравето ви е нестабилно и причината за това е само една – излишните притеснения, както и емоциите, които влагате във всичко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top