Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 20-26.05.2013г.

Овен

През тази седмица бъдете внимателни по отношение на здравните проблеми, които Ви тормозят. Придържайте се към нормалния си режим, тъй като сте склонни към проблеми с храносмилането. Не се натоварвайте ненужно, за да не Ви сполетят проблеми с кръвното налягане. На всяка цена поставете на първо място здравето си. Възможен е стрес, дължащ се на битови проблеми, затова, опитайте да останете спокойни.

 

Телец

Добра седмица в здравословно отношение за повечето от Вас. Тези от Вас, които наскоро са открили, че имат проблеми с кръвното налягане, имат възможност да го държат под контрол – спазвайте съветите на специалистите и ще си спестите неприятности в бъдеще. Някои жени, които са имали леки болки в различни части по тялото, ще се отърват лесно от тях през тази седмица поради позитивното влияние на Луната.

 

Близнаци

През тази седмица възрастните хора трябва да бъдат търпеливи по отношение на здравето си, тъй подобряването може да отнеме време. Проблемите с храносмилането, с които се борите от години, ще се облекчат. Все пак внимавайте какво ядете и вземете необходимите превантивни мерски, за да останете във форма. Ако имате проблеми с теглото, продължете с физическите упражнения.

 

Рак

Някои от Вас са склонни към проблеми с теглото, така че внимавайте и яжте в умерени количества. Подобряването на хранителните навици спомага за поддържане на стабилно тегло. Придържането към здравословното хранене ще спомогне да сте във форма през тази седмица. Тези от Вас, който се борят с проблеми с кръвното налягане и други леки проблеми, ще усетят облекчение.

 

Лъв

Здравето на родителите Ви може леко да Ви разтревожи през тази седмица. Не се тревожете, тъй като здравето им ще се подобри към края на седмицата. Взимайте предпазни мерки срещу слънцето или може да получите инфекция или слънчево изгаряне. Възрастните представители са склонни към подуване или болки в ставите. Почивайте си адекватно и избягвайте напрежение в стъпалата.

 

Дева

Склонни сте към лек дискомфорт, така че вземете доколкото е възможно предпазни мерки. Най-вероятно ще се касае за проблеми с очите, така че прегледайте очите си при първия знак за раздразнение. Бременните жени са склонни към стомашни проблеми, така че да вземат мерки, за да избегнат усложнения. Подрастващите да полагат специална грижа за кожата, за да избегнат кожни инфекции.

 

Везни

През тази седмица трябва да закрепите хранителните си навици. Подрастващите, които консумират вредна храна, са склонни към кожни проблеми. Необходимо е да полагате особена грижа за очите си, тъй като сте склонни към напрежение в очите по всяко време. Опитайте да избягвате дългите часове, прекарани в работа. Преработването може да доведе до други здравословни проблеми като леко главоболие и болки на различни места по тялото.

 

Скорпион

През тази седмица ще усетите облекчение на хроничните проблеми. Има вероятност стомашните проблеми, които Ви тормозят от миналата седмица, да се облекчат. Здравето Ви ще се подобри, ако полагате особени грижи какво да ядете. Проблемите с покачването на теглото ще се решат чрез физически упражнения. През тази седмица имате положително отношение към живота и ще се чувствате отпочинали и весели.

 

Стрелец

Здравето на обичан от Вас човек може да Ви разтревожи през тази седмица. Вашата помощ ще бъде оценена, а на Вас ще Ви бъде от полза да полагате повече грижи и да си направите профилактичен преглед. Избягвайте крайните диети, за да не си причините сериозни здравословни проблеми в бъдеще. Йогата спомага да останете в добро физическо и психическо състояние. Вмъкване на физически упражнения в ежедневието ще окаже положителен ефект върху здравето Ви.

 

Козирог

Не прибягвайте до пушенето като средство за отпускане на стреса, тъй като това само ще влоши нещата. Може да води до облекчение в краткосрочен план, но причинява здравословните усложнения след това. Вземайте мерки за здравословните си проблеми. Не бъдете небрежни по отношение на храненето и приеманите лекарства, за да не се отрази в бъдеще на здравето Ви.

 

Водолей

През тази седмица може да сте подложени на стрес на работа или у дома. Страдащите от проблеми с кръвното налягане и кръвната захар да бъдат внимателни, да не се поддават на изкушения. Седмицата е добра за избавяне от леките здравословни проблеми. Добре е да се борите с тях, звездите са с Вас. Ще се справите много по-добре със стреса, ако медитирате.

 

Риби

През тази седмица трябва да сте много внимателни или ще бъдете засегнати от леки здравословни проблеми. Склонни сте към леко покачване на температура. Храносмилането може да бъде засегнато от позицията на Юпитер, особено при възрастните и бременните. Придържащите се към диета за отслабване ще имат проблеми със спазването й и дори могат да покачат теглото си..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top