Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 21.07 – 27.07.2014

здравен хороскопОвен

 

Препоръчваме ви да включите йога в режима си – ще се чувствате много по-добре! Повечето от вас ще се радват на успешни резултати от диетата си. Движете се повече, прекарвайте повече време навън, ходете пеша! Бременните жени трябва да внимават повече. Хранете се целесъобразно – има повишен риск от стомашни проблеми.

 

Телец

 

Помислете си дали не е време да понамалите теглото си? В последно време доста сте се отпуснали и си хапвате от всичко по много, което се отразява както на здравето, така и на фигурата ви. Шансовете ви за успех в отслабването са повече от добри, стига да бъдете последователни и сериозни в спазването на диетичен режим.

 

Близнаци

 

Периодът е много добър за започване на нови начинания. Чувствате се много добре – балансирани, спокойни и наистина щастливи! Леко ви е на душата и не обръщате никакво внимание на дразнителите наоколо. Главоболието, което ви измъчваше доскоро вече отшумя и вие сте доволни.

 

Рак

 

Пациентите с високо кръвно налягане ще се чувстват далеч по-добре, отколкото през последните две седмици. Това обаче не важи за диабетиците, които задължително трябва да спазват стриктно препоръчителния хранителен режим. Болките в ставите можете да избегнете с плуване!

 

Лъв

 

Седмицата не е особено добра за лъвовете, които преживяват сериозен  психически стрес. Владейте емоциите си и прекарвайте свободното си време само с хора, които ви действат добре. Поради емоционалното напрежение, в което се намирате, няма никакъв шанс да се справите с главоболието. Наспивайте се добре.

 

Дева

 

За болките в гърба и кръста няма друго решение, освен движението. Ако работата ви е свързана с ежечасно седене на едно място, се опитайте да компенсирате със спорт вечер или сутрин. Намалете консумацията на алкохол и се хранете с повече алкални храни.

 

Везни

 

Стомашно-чревните проблеми, които ще ви тормозят и през тази седмица, са резултат от начинът ви на хранене. От известно време менюто ви се състои предимно от сухи продукти, а това със сигурност не е добре за вас. Пийте повече вода и увелчете приема на плодове и зеленчуци. Забравете за сандвичите и полуфабрикатите, и ги заменете с топла, течна храна.

 

 

Скорпион

 

Хората със сърдечно-съдови заболявания трябва да бъдат внимателни с престоя на слънце. Излизайте предимно сутрин и/или след 16 часа и хапвайте съвсем леки храни. Възможно е някои от вас да получат силно главоболие към края на седмицата, което обаче ще отмине бързо.

 

 

Стрелец

 

Препоръчваме ви да посетите личния си лекар, в случай че почувствате внезапни и силни болки в областта на стомаха. Внимавайте къде и с какво се храните навън – има повишен риск от хранителни натравяния. Не отлагайте изследванията, които се налагат в тези случаи. В противен случай е възможно слитуацията да се усложни.

 

Козирог

 

Прекомерното натоварване, което ви предстои тази седмица, може да ви докара силно главоболие и безсъние. Още сега се чувствате ужасно напрегнати и стресирани. Забавете темпото и не си слагайте работата чак толкова присърце. Нали знаете, че тя никога не свършва! Когато работите – наистина работете, а извън работно време си почивайте истински и пълноценно, без да мислите за ангажиментите си!

 

 

Водолей

 

Водолеите, които са страдали от упорити кожни проблеми, най-накрая ще открият решение за тях. За целта, следвайте предписанията на лекаря си и няма да имате никакви проблеми. Намалете приема на месо до 1-2 пъти седмично, за да подобрите стомашно-чревното здраве.

 

Риби

 

Тази седмица е далеч по-добра отколкото беше предишната за вас. Чувствате се спокойни и много по-уверени в способностите си. Нужно е обаче да си наваксате недостига на сън и почивка. Опитайте се поне няколко дни да си лягате не по-късно от 22 часа – уверяваме ви, че подобен режим ще ви накара да се почувствате преродени! Хапвайте лека, чиста храна и пийте

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top