Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 22.06.- 28.06.2015г.

Седмичен здравен хороскоп

 

Овен

 

 

Много от вас ще се оплакват от леки форми на настинки през настоящата седмица, както и от болки в зоната на кръста. За по-възрастните е задължително да спазват стриктно хранителния режим, препоръчан от техния лекар и да  избягват да консумират по-тежка храна- това може да е причина за сериозни стомашни разстройства. Старайте се да се движите често, за да сте във форма. Друга възможна причина за стомашните проблеми би могла да е преяждане.

 

 

Телец

 

 

Бъдете разумни по отношение на здравето си! Здравословните проблеми през тази седмица ще се дължат изцяло на стреса, на които непрекъснато се подлагате на работното място. Кожните проблеми са свързани с нездравословната храна, която категорично отказвате да премахнете от диетата си. Спете повече- това ще доведе до драстични промени в общото ви състояние. Тези от вас, които страдат от високо кръвно налягане, ще се чувстват значително по-добре през настоящата седмица.

 

 

Близнаци

 

 

През тази седмица трябва да сте особено внимателни по отношение на здравословното си състояние, което изключва да се подлагате на излишен стрес. Всекидневното раздвижване е особено важно за тези от вас, които имат проблеми с наднорменото тегло. Не се чувствате във форма и това се дължи на факта, че приемате здравето си за даденост, без да си давате сметка за последиците от вредните навици, на които напоследък сте отдадени.

 

 

Рак

 

 

Работата до късно нощем рефлектира върху здравето ви. Време е да се отдадете на по-спокойни дейности и да си почивате максимално. Препоръчителни са ежедневните разходки. Отдайте се на близките си- липсата на внимание от ваша страна ще доведе до конфликти, което ще повиши още повече нивата на стрес. На всяка цена избягвайте консумацията на алкохолни напитки и висококалорични храни.

 

 

Лъв

 

 

Тази седмица е изключително благоприятна за вашето здраве. За бременните е препоръчително да си почиват повече, въпреки че състоянието им е стабилно. Спазването на лекарските напътствия все пак е препоръчително. Към средата на седмицата се налага да избягвате максимално падания или наранявания от всякакъв вид, тъй като лечението на нова контузия ще е затруднено, Карайте внимателно, тъй като малко разсейване би могло да доведе до злополука!

 

 

Дева

 

 

Прекомерното физическо натоварване ще е основна причина за схващания в областта на кръста, както и за силно главоболие. През тази седмица внимавайте с напрежението- когато усетите, че сте пренатоварени, отдайте се на йога- упражнения. Освен това се фокусирайте върху стойката си- неправилната поза ще доведе до множество неприятности.

 

 

Везни

 

 

През тази седмица е особено важно да се фокусирате върху здравето си. Бъдете максдимално активни и не неглижирайте дори минимални оплаквания, свързани с доброто ви физическо състояние. Правилните упражнения, както и здравословната, богата на витамини храна, са решението на всичките ви проблеми.  Започнете с леко натоварване- това ще ви даде стимул да не се отказватебързо. Препоръчително е да направите известни промени в начина си на живот, поради липсата на комфорт, която изпитвате в последно време.

 

 

Скорпион

 

 

През настоящата седмица, общата ви нагласа е позитивна, което се отразява на всичко, с което се захванете. Справяте се с лекота на работното място, което ще ви доведе допълнителни ползи. Голяма част от вас се оплакват от кожни проблеми и причината за тях са храните, които консумирате. Този проблем обаче е лесно разрешим- просто включете в диетата си по-голямо количество витамини и храни, богати на фибри.

 

 

Стрелец

 

 

Старанието да се поддържате във форма през последните седмици оказват изключителен ефект върху вас- върху визията ви, самочувствието ви и цялостното ви здраве. Пенсионерите  срещат незначителни проблеми, свързани с болки и схващания, но към края на седмицата, те ще изчезнат. Освен това, препоръчително е да сте особено внимателни, докато шофирате- можете да се окажете жертва на чужда грешка!

 

 

Козирог

 

 

Тъй като в последно време сте особено внимателни за здравето си, забелязвате подобрения в състоянието. Към средата на седмицата се налага да предприемете допълнителни превантивни мерки, за да предотвратите грипно състояние или настинка. Пушачите се налага да преосмислят възгледите си- вариантите са или да намалите, или да прекратите изцяло употребата на тютюневи изделия, тъй като рисковете за здравето ви в момента са огромни! Възползвайте се от слънчевото време и излизайте навън поне по два пъти на ден- здравословната разходка ще ви даде допълнителен тонус и  ще подобри настроението ви.

 

 

Водолей

 

 

По- възрастните от вас изпитват сериозни болки в ставите, които ще ги тормозят до края на настоящата седмица. В случая, физическо натоварване само би влошило състоянието. Приемайте повече течности, за да изведете натрупалите се токсини в организма. За тийнейджърите не е препоръчително започването на ограничаващи хранителни режими; физическите упражнения ще свършат много по-добра работа. Ограничете количествата захар, които консумирате- разликата ще е осезаема и от голямо значение за състоянието на кожата ви.

 

 

Риби

 

 

През настоящата седмица, за повечето от вас, нивата на стрес са повишени. Причината за това е драстично повишаване на телесното тегло. Избягвайте прекалено мазната храна, когато е възможно. По-възрастните срещат влошаване на  състоянието на ставите. Консултация с физиотерапевт е препоръчителна. Липсата на мотивация през тази седмица се дължи основно на заседналия начин на живот, затова започнете да се движите повече- разликата ще почувствате веднага!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top