Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 22-28.04.2013г.

Овен

През тази седмица поемайте колкото е възможно по-малко рискове. Здравето на родителите Ви може да ви притесни. Не се тревожете, тъй като здравето им ще се подобри към края на седмицата. Има вероятност да Ви засегне слънчево изгаряне или слънчев обрив, така че се препоръчва да не се излагате на слънце и да използвате слънцезащитни продукти, когато излизате.

 

Телец

През тази седмица е от особена важност да си почивате достатъчно, тъй като програмата Ви е много натоварена. Захващането с повече работа, отколкото можете да се справите, ще окаже влияние на здравето Ви. Погрижете се за храненето си, тъй като ще имате нужда от цялата възможна енергия. Сега е подходящ период да започнете програма за влизане във форма за постигане на бързи резултати. Страдащите от астма да се погрижат за себе си.

 

Близнаци

Очаква се много добра седмица по отношение на здравето Ви и ще се чувствате много по-добре в сравнение с последните няколко дни. Тези от Вас, които страдат от хроничен проблем, най-накрая ще намерят средство за лечение, което наистина действа. Все пак, това не значи, че трябва да сте небрежни или да приемате здравето си за даденост. Сега е най-подходящото време да започнете програма за влизане във форма за постигане на максимални резултати.

 

Рак

През тази седмица ще се радвате на добро здраве без да Ви тревожат здравословни проблеми. Уверете се, че не се захващате с повече работа, отколкото можете да се справите и отделете време за себе си. Тези от Вас, които са били на отслабваща програма, ще се радват на отлични резултати, благодарение на тежките усилия. Подрастващите да избягват мазна и пикантна храна, тъй като са податливи на кожни проблеми.

 

Лъв

През тази седмица трябва да вземете предпазни мерки по отношение на здравето си, за да избегнете разболяване. Бременните жени да са особено внимателни в този период, тъй като са склонни към проблеми с кръвното налягане. Тези от Вас, които имат чувствителна кожа, да внимават, за да не ги засегнат кожни алергии. Децата са податливи към болести, пренасяни по въздуха, тъй че родителите да внимават.

 

Дева

През тази седмица здравето Ви е стабилно и няма да имате никакви проблеми в това отношение. Ще се чувствате много по-добре в сравнение с предишните дни. Не се натоварвайте с излишен стрес на работното място. Не пренебрегвайте проблемите с кръвното налягане или стомаха. Опитайте да спазвате програма с физически упражнения – включването й в ежедневието Ви точно сега ще даде най-добри резултати.

Везни

През тази седмица ще бъдете в добро здраве, без усложнения. През този период ще бъдете фокусирани върху постигането на добра обща форма – във физическо и ментално отношение. Учащите да не напрягат очите си, като прекарват дълги часове пред компютъра, тъй като това може да засегне зрението им. Ако имате чувствителна кожа, могат да Ви засегнат кожни проблеми, така че вземете всички възможни предпазни мерки.

 

Скорпион

През тази седмица е много важно да се концентрирате върху Вашата добра обща форма, в ментално и физическо отношение. Възрастните хора да избягват натоварващите дейности. Бременните жени да си почиват, за да избегнат усложнения. Някои от Вас могат да страдат от кашлица и настинка, които, макар че не са много сериозни, могат разстроят рутинния Ви режим в някаква степен.

 

Стрелец

През тази седмица ще се чувствате много по-добре в сравнение с предишните няколко седмици, тъй като ще усетите облекчение от дребните здравословни проблеми, които Ви тормозеха. Някои от Вас могат да бъдат засегнати от резки промени в настроението, така че се отдайте на дейности, които Ви отпускат. Децата могат да имат проблеми със стомаха – родителите да следят каква вода пият. Тези от Вас, които са на отслабваща програма, ще постигнат добри резултати.

 

Козирог

В здравословно отношение тези седмица ще бъде повече или по-малко стабилна за Вас, само някои дребни проблеми ще Ви тревожат. Учащите да не прекарват дълги часове пред компютъра, тъй като това може да доведе до проблеми със зрението. Възрастните представители да правят леки упражнения като разходки, за да държат болестите под контрол. Някои от Вас са склонни към настинки, така че вземете всички необходими предпазни мерки.

 

Водолей

През тази седмица няма да се тревожите от разболяване, което ще дойде като приятна промяна в сравнение с предишните няколко дни. Тези от Вас, които от известно време страдат от хронично главоболие или мигрена, най-накрая ще попаднат на препарат, които наистина действа. Има вероятност да не спазване диетата си, което може да срине плановете Ви за намаляване на теглото. Вместо това може да качите няколко килограма.

 

Риби

Очаква се страхотна седмица за Вас в здравословно отношение и Вие ще имате достатъчно енергия и жизненост, за да преминете през трескавата си програма. Всички бременни да избягват напрягането и да спазват стриктно лекарските съвети. Някои от Вас може да се захванат с йога, за да успокоят нерната си система.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top