Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 22-28.07.2013

Овен

През тази седмица няма да имате никакви сериозни здравословни проблеми. Седмицата ще бъде сравнително спокойна и ще бъдете в добро настроение през повечето време. Трябва да обърнете специално внимание на децата си, за да не получат слънчево изгаряне или кожен проблем. Не пренебрегвайте лекия дискомфорт, за да не доведе до усложнения.

 

Телец

През тази седмица ще търсите духовното. Ще се отърсите от стреса от последната седмица и ще се радвате на добро здраве. Йогата и медитацията са от полза. По-възрастните са склонни към кашлица и настинки, така че да взимат необходимите мерки спрямо метеорологичните условия и да избягват консумиране на студени храни и напитки.

 

Близнаци

През тази седмица животът е под Ваш контрол. Разумните избори, които правите, подобряват здравето и формата Ви. Хранителните Ви навици са подобрени и Ви помагат да се справите с проблемите с теглото. Пълноценната диета и позитивното мислене променят общото Ви състояние през тази седмица. Избягвайте мазната и пикантната храна, за да нямате стомашни проблеми.

 

Рак

През тази седмица нежеланият стрес може да предизвика някои здравословни проблеми. Стресът може да доведе до проблеми с кръвното налягане при някои от Вас. Не пренебрегвайте леките проблеми, които Ви тормозят. Избягвайте самолечения, които могат да влошат проблемите Ви.

 

Лъв

Някои от Вас ще забележат подобрения в здравословно отношение през тази седмица. Физическите упражнения, които изпълнявате, водят до положителни резултати. Ще се почувствате още по-добре, тъй като ще намерите средство за лечение на здравословен проблем. Медитирането ще Ви помогне да държите под контрол психическото напрежение. Болките в ставите ще се облекчат и ще имате енергия да учавствате в дейности на открито.

 

Дева

През тази седмица в здравословно отношение ще се изправите срещу проблеми, причинени най-вече от стреса. Склонни сте към кожни проблеми, така че внимавайте с храненето и съня. Към края на седмицата психическият стрес ще бъде по-малко и ще се чувствате по-добре и по-позитивни. Подобрения по отношение на кръвното налягане и кръвната захар.

 

Везни

През тази седмица бъдете по-внимателни по отношение на здравето си и вземете превантивни мерки срещу настинки или повишена температура. По-възрастните да се пазят от падания, за да не повредят костите си. Да не пропускат сутрешните разходки, за да поддържат активността си. Медитацията и дихателните упражнения спомагат за намаляване на стреса и преминаване през седмицата.

 

Скорпион

Тези от Вас, които са с наднормено тегло, ще имат причина да се чувстват щастливи, защото със започнатите упражнения, резултатите вече са видими, макар и незначителни. Продължете с всички мерки, които взимате, за да постигнете желаните резултати. Тези, които работят прекалено, са застрашени от болки в гърба. Нищо сериозно, но ако Ви е възможно, избягвайте допълнителната работа.

 

Стрелец

Ако здравословното Ви състояние е създавало стрес, то през тази седмица ще се чувствате много по-добре. Някои от проблемите Ви ще утихнат и ще имате достатъчно енергия, за да живеете живота си на пълни обороти. Наслаждавате се на физическите упражнения и не ги приемате за изтощаващи. Нещата на този фронт за добре и ще сте в добро настроение почти през цялата седмица.

 

Козирог

Преоткрийте режима си за добра форма, тъй като сте застрашени от психически стрес през тази седмица. Не влизайте в конфликт с никой, тъй като това може да ви въвлече в стресова ситуация. Бъдете внимателни по отношение на храненето си, тъй като може да Ви доведе до кожни проблеми. Избягвайте вредната храна на всяка цена. Добра идея е да спортувате с приятели сутрин.

 

Водолей

През тази седмица може да се сблъскате с психически и физически дискомфорт. Страдащите от проблеми с кръвната захар и артрит да правят упражнения и да не развалят програмата си. По-възрастните представители могат да имат лек психически стрес, но да помнят, че в края на деня, нищо друго не е по-важно от психическия комфорт.

 

Риби

През тази седмица не се преработвайте на работно място, тъй като в здравословно отношение не сте в най-добрата си форма. Опитайте се да се отървете от дребните проблеми и решете как искате да продължите занапред. Бременните жени да бъдат внимателни и да си почиват адекватно. Някои от Вас могат да бъдат под стрес, свързан с работата и да имат проблеми със съня.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top