Search
Филтрирай по...

Здравен хороскоп за периода 23-29.06.2014

какво казват звездите, хороскопОвен

 

Овни, през тази седмица няма да можете да се похвалите с особено добро здраве. Истината е, че отчаяно се нуждаете от почивка и в никакъв случай не бива да пренебрегвате тази нужда. Звездите съветват да приемате много вода и пресни сокове. Бременните жени също трябва да бъдат особено внимателни и да се грижат добре за себе си. Опитайте се да приемате по-спокойно негативните събития около себе си. Не се съпротивлявайте срещу онова, което не можете да промените.

 

Телец

 

Това е идеалният период за да предприемете някои промени в начина си на хранене. Ако го направите, ще избегнете евентуални здравни проблеми за в бъдеще. Пациентите с хипертония ще усетят известни подобрения. Пациентите с диабет обаче, трябва да бъдат нащрек за някои неблагоприятни сигнали, които да ги насочат към предприемане на конкретни мерки.

 

Близнаци

 

Главоболието, което ви мъчи от известно време насам е причинено от липса на сън, почивка и спокойствие. Опитайте се да намалите психическия стрес, който към момента е много повече от онова, което можете да понесете. Избягвайте сладкото под всякаква форма, освен разбира се – плодове. Ограничете консумацията на кафе и други напитки със съдържание на кофеин.

 

Рак

 

Тази седмица трябва да бъдете фокусрани основно върху контрола над теглото си. Бъдете особено внимателни по отношение на менюто си и стойте настрана от тежки, мазни храни и тестени изделия. Доброто ви настроение и положителното отношение на хората около вас, ще ви помагат да бъдете по-концентрирани и уравновесени.

 

 

Лъв

 

През тази седмица ще намерите облекчение на стомашните болки и неразположения. Това обаче, не означава, че може да продължавате да се храните както обикновено. Заменете сладкото, солетите, чипса и подобните им благинки с ядки и/или плодове. Творческите занмания ще ви помогнат да останете психически активни.

 

Дева

 

Онези от вас, които често имат ставни болки ще намерят известно облекчение тази седмица. Възможно са оплаквания, съврзани със зрението. Препоръчваме ви, ако се случи – да направите преглед и консултация, за да не се усложни ситуацията. Не преуморявайте очите.

 

Везни

 

Не позволявайте на стреса да ви обземе и паникоьоса. В работата поемайте само онова, с което сте сигурни че ще се справите и не се нагърбвайте излишно. По-възрастните везни трябва да полагат специална грижа за здравето си, а бременните жени – да избягват всички ситуации, които могат да доведат до усложнения! Звездите съветват да избягвате мазната храна и алкохола.

 

 

Скорпион

 

Седмицата ще бъде добра за повечето от вас. Въпреки това препоръчваме на скорпионите, които скоро са се възстановили от някакво заболяване, да бъдат по-внимателни и да се пазят повече. Има риск от рецидив на състоянието. Малките скорипони имат нужа от контрола на родителите си върху онова, с което се хранят. Хората с наднормено тегло трябва да предприемат мерки за фигурата и здравето си.

 

Стрелец

 

Независимо дали ви харесва или не, някои от вас имат спешна нужда нужда от редукция на теглото. Спрете да се храните късно вечер и се откажете от тестените изделия. Заменете белия хляб с пълнозърнест и смело хапвайте повече пресни салати. Възможно е кожните ви проблеми да са реакция от неподходящото ви меню.

 

Козирог

 

Въпреки че повечето от вас ще бъдат твърде заети през седмицата, е препоръчително да си почивате повече. Не подценявайте и необходимостта от физическа активност. Плуването може да бъде много добър избор за онези от вас, които имат костно-ставни оплаквания. Нека по-възрастните козирози да прекарват около 30 минутки на ден под свежите утринни лъчи на слънцето.

 

Водолей

 

Водолеите, които имат проблеми с кръвното налягане и диабета, трябва да контролират емоциите си, ако искат да се радват на по-добро здраве. Емоционалният стрес ви идва в повече и това рефлектира и върху физическото ви здраве. Вие само задържате напрежението, просто ги пуснете да си отиде и се отпуснете.

 

Риби

 

Понякога имате навика да седите будни в малките часове на нощта и просто да си мислите… Това обаче, е причина за умората и неблагоразположението ви през деня. Направете така, че през тази седмица да възвърнете поизгубената си енергия. Отдайте се на релаксиращи дейности, като разходки или лек, ненатоварващ спорт. Плуването разбира се, би било добър вариант за всички риби! Избягвайте мазната и нездравословна храна, и алкохола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top